Halálra égett egy férfi pénteken a saját lakásában Győrben. Az áldozat mentőápolóként dolgozott. A tüzet egy égő cigaretta okozta, amelyet a férfi ittasan gyújtott meg.

Tragédia Győrben

Tűz ütött ki Győrben pénteken. A Szabolcska utcai 10 emeletes ház 5. emeleti lakásában csaptak fel a lángok. A tűzesetben egy  ember elhunyt, aki feltehetően ivott, cigarettázott, majd elaludt.  A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Meghalt egy ember

Ez okozhatta a tüzet. Mire a tűzoltók bejutottak a panellakásba, már csak férfi a megégett holtestét találták meg a hálószobában.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Problémái voltak az itallal

A szomszédok szerint Ferenc alkoholista életmódot folytatott, állítólag emiatt elbocsátották el a mentőszolgálattól. Italozása miatt sok gondot okozott a házban élőknek.

Robbanásokat hallottak

„A szemközti panelban lakunk, egyszer csak robbanásra lettünk figyelmesek. Nem igazán tudtuk, hogy mi az, azt hittem hogy csak valaki petárdázik. Aztán több kisebb durranás volt, majd égett szagot éreztünk, akkor mentünk le megnézni, hogy mi volt az. Addigra már a rendőrök ott voltak, a tűzoltók akkor érkeztek” – írta a Facebookon az egyik szemközti lakó.

A szomszédok is kárt szenvedtek

Az egyik lakó, aki abban a lépcsőházban lakik, ahol a tűzeset történt, azt mondta, teljesen tökre mentek a szomszédok lakásai. Az oltástól leszakadtak a plafonok, a nyílászárók kormosak, lakhatatlanok lettek a lakások.

Felmérték a károkat

Győr polgármestere az eset után azt írta: „Radnóti Alpolgármester úr haladéktalanul a helyszínre sietett, majd kollégáink és a Katasztrófavédelem segítségével felmérték, hogy miben kell segítenünk”.

Elhelyezik a családokat

Dr. Dézsi Csaba András szerint az önkormányzat azonnal gondoskodott azoknak a családoknak az elhelyezéséről, akik a károk miatt nem tudtak visszaköltözni a lakásukba.

Köszönet mindenkinek

„Köszönöm mindenkinek, akik részt vettek a tűz jelzésében, megfékezésében, az egészségügyi ellátásban, a károk enyhítésében és felmérésében és a rászorulók segítésében” – zárta posztját a polgármester. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Itt történt a tragédia

Kiemelt kép: helyszíni felvétel – Forrás: Facebook/Dézsi Csaba András