Még két nagytestű kutya sem állíthatta meg a rendőröket, hogy a férfi segítségére siessenek.

Napok óta nem látták

Arról érkezett bejelentés a Kiskőrösi Rendőrkapitányságra, hogy egy idős férfit már 3 napja nem láttak a helyiek. A település járőrei, Ruff József Attila c. r. törzszászlós és Bajkó Barna r. őrmester azonnal az idős otthonához vonultak. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Ez is érdekelhet:

“Miután a barátja meghalt, mi annyit kértünk a sorstól, hogy szellemileg ép maradjon, lásson és halljon” – szelfizni akart a vagon tetején a 16 éves fiú, barátját is súlyos áramütés érte

A Kékvillogó.hu Magyarország 11. legolvasottabb hírportálja volt a hivatalos mérések szerint. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Két kutya

A lakás megközelítését azonban nehezítette az udvarban csaholó két nagytestű kutya. Az egyenruhások nem tétlenkedtek, és az állatokat nyugtatgatva, lassan a ház bejáratához araszoltak.

Mozdulatlanul feküdt a bácsi

Amikor bejutottak a lakásba, látták, hogy a földön fekszik az idős férfi, mozdulatlanul, de életjeleket ad. A rendőrök próbáltak vele kommunikálni, azonban csak artikulálatlan hangokat volt képes kiadni.

Napok óta ott feküdt

Ekkor megitatták a férfit, amitől újra képes volt beszélni, és akadozva ugyan, de elmondta, hogy 4-5 napja fekszik a földön, mert rosszul lett.

Hívták a mentőket

A járőrök értesítették a mentőszolgálat munkatársait, akik hamar a helyszínre értek, és megkezdték az idős ellátását.

Kórházba vitték

A mentőápoló a rendőröknek elmondta, hogy a férfi az időben érkező segítségnek köszönheti az életét, majd kórházba szállították a 69 éves helybélit. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Ez is érdekelhet:

“Lecsaplak ezzel a téglával”- folyamatosan fenyegette családját az aggresszív férfi, végül felgyújtotta otthonukat, élettársát és gyermekeit anyaotthonba helyezték el

Kiemelt kép: Illusztráció