Mintegy hét kilogramm marihuánát találtak a rendőrök egy taxiban Gyál külterületén – közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság szombaton a police.hu honlapon.

Kábítószer-kereskedő és taxisofőr

A közlemény szerint egy kábítószer-kereskedő a taxisofőr jelenlétében az autó csomagtartójába pakolta a drogot Gyál külterületén egy ipari parknál lévő erdős területen. A két férfit elfogták – írja a MTI.

Vecsésen él

A 33 éves budapesti férfi, a díler lakásán további 178 gramm marihuánát, nagy mennyiségű kábítószergyanús anyaggal szennyezett műanyag tasakot, valamint készpénzt foglaltak le.  

EZ IS ÉRDEKELHET!

Kettészakadt egy fának vágódó autó Kőszárhegy és Szabadbattyán között, Csongrádon beszorult sofőr a fának ütközött gépkocsiban

Kihallgatták

A dílert jelentős mennyiségű kábítószerre elkövetett kábítószer-kereskedelem bűntette, míg társát bűnsegédkénti elkövetés gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként.

Szentesen drogtermesztőre csaptak le

LikeNews is megírta, hogy A Szentesi Rendőrkapitányság munkatársai egyebek mellett 38 tő kendert és csaknem 8 kilogramm növényi törmeléket foglaltak le egy helybeli férfitól.

EZ IS ÉRDEKELHET:

“Másokban él tovább a szerelmem” – emberéleteket mentenek meg a 21 éves Dóri szerveivel, akit orvosai egy baleset után lekapcsoltak a gépekről

Sírva gyászolják gyermekei a férfit, aki a “Bika” nevű drogtól halt meg

A LikeNews írt róla, hogy teljesen összetört a családja annak a négygyermekes apának, aki a múlt hét csütörtökön vesztette életét, miután vélhetően bika nevű drogot szívott. A 27 éves Heves megyei férfi azonnal rosszul lett, már a mentősök sem tudták újraéleszteni.

FRISS!

“Borzalmas volt az egész, mint egy rémálom” – egy fogyatékos kisfiú és 3 lány gyászolja azt a házaspárt, aki egy részeg sofőr miatt halt meg motorbalesetben

Kiemelt kép: Illusztráció