Fának csapódott és kettészakadt egy autó a 7-es főúton Szabadbattyán után, beszorult a sofőr a fának száguldó Suzukiban Csongrádon. A BalesetInfó hírfolyamunkat folyamatosan frissítjük!

Árokba csapódott egy autó Gyulaházán

2020.10.31. 23:21 Árokba csapódott egy gépkocsi Gyulaházán, a Madai út utáni szakaszon. A járműben csak a vezetője utazott, aki saját erejéből kiszállt. A kisvárdai hivatásos tűzoltók áramtalanították az autót. Az érintett útszakaszon félpályás útlezárás van érvényben.

Nagykőrösön személyautók karamboloztak

2020.10.31. 21:19 Két gépkocsi ütközött össze Nagykőrösön, a Kossuth Lajos úton. Összesen négyen utaztak az autókban, amelyeket a nagykőrösi önkormányzati tűzoltók áramtalanítottak. A balesethez a társhatóságok is kiérkeztek.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Kám és Rum között a 87-es főúton kiégett egy autó

2020.10.31. 21:10 Teljesen kiégett egy gépkocsi a 87-es főúton, Rum és Kám között. A vasvári önkormányzati tűzoltók kezdték oltani a lángokat. Az esethez a sárvári hivatásos tűzoltók is kiérkeztek, a munkálatok idejére lezárták az érintett útszakaszt.

Két gépkocsi ütközött Jánosházánál, a kelédi elágazóban

2020.10.31. 21:01 Összeütközött két gépkocsi Jánosháza térségében, a 8-as főúton, a kelédi elágazásnál. A jánosházai önkéntes tűzoltók áramtalanították a járműveket, amelyek az ütközés következtében letértek az úttestről. A sárvári hivatásos és a kamondi önkéntes tűzoltók is kiérkeztek a helyszínre, ahol félpályán halad a forgalom.

Kettészakadt egy fának vágódott autó a 7-es főúton

2020.10.31. 19:47 Fának csapódott egy gépkocsi a 7-es főút 79-es kilométerszelvényénél, Szabadbattyán és Kőszárhegy között. Az autó a becsapódás következtében kettészakadt. A székesfehérvári hivatásos tűzoltók teljes útlezárás mellett dolgoznak a műszaki mentésen. A Deltahirek helyszíni információja szerint egy ember azonnal életét vesztette a szörnyű ütközésben.

Felborult egy autó Csikóstőttős belterületén

2020.10.31. 19:41 Tetejére borult egy gépkocsi Csikóstőttősön, a Kossuth utca után, a településről kifelé vezető szakaszon, a Hegyalja utca közelében. Csak a vezetője utazott a járműben, amelyet a dombóvári hivatásos tűzoltók vizsgáltak át. Az érintett útszakaszon félpályán halad a forgalom.

Csongrádon fának rohant egy személyautó

2020.10.31. 18:12 Fának ütközött egy gépkocsi Csongrádon, az Arany János utcában. Az autóban csak a vezetője utazott, aki beszorult. A csongrádi hivatásos tűzoltók feszítővágóval szabadították ki, majd átadták a mentőknek.

Négy beszorult sérült egy ütközésben Hatvannál

2020.10.31. 17:22 Két gépkocsi ütközött össze Hatvan térségében, a 21-es főúton, az M3-as autópálya hatvani lehajtójánál. A járművekben összesen hatan utaztak, négy embert a hatvani hivatásos tűzoltók feszítővágóval szabadítottak ki a kocsikból. Az érintett útszakaszon forgalmi akadály van a baleset miatt. A Rendőrség tájékoztatása szerint a 21-es számú főút 1-es kilométerében – az M3 -as autópálya felhajtónál – 2020. október 31-én 16 óra 50 perckor két jármű, eddig tisztázatlan körülmények között összeütközött. A balesetben öt személy szenvedett orvosi ellátást igénylő sérülést.

Utánfutós autó karambolozott Székesfehérvár és Sárkeresztes között

2020.10.31. 16:51 Összeütközött két gépkocsi a 81-es főút 4-es kilométerszelvényénél, Székesfehérvár és Sárkeresztes között. A baleset egy harmadik járművet is érintett. A székesfehérvári hivatásos tűzoltók áramtalanították a karambolos autókat. Irányítás mellett, egy sávon halad a forgalom az érintett útszakaszon.

Két gépkocsi ütközött az egerági elágazásnál

2020.10.31 15:31 Baranya megyében, az 5711-es úton Kozármisleny és Újpetre között, az egerági elágazásnál Ford Kuga kikanyarodott egy Renault Clio elé, az ütközés következtében három személy könnyű sérülést szenvedett, őket kórházba szállították a mentők.

Kamion és személyautó ütközött az M1-esen Tatabányánál

2020.10.31. 14:28 Egy kamion és egy személyautó ütközött össze az M1-es autópálya 55-ös kilométerszelvényénél, Tatabánya térségében, a Budapest felé vezető oldalon. Csak a vezetők utaztak a járművekben, amelyek közül a személyautót áramtalanították a tatabányai hivatásos tűzoltók. Az érintett útszakaszon egy sávon halad a forgalom.

Árokba borult egy autó Somlójenő és Iszkáz között

2020.10.31. 13:57 Tetejével az árokba borult egy gépkocsi Somlójenő térségében, az iszkázi bekötőút elején. A járműben ketten utaztak, egyiküket az ajkai hivatásos tűzoltók emelték ki, majd átadták a mentőknek. Az érintett útszakaszt lezárták a hatósági beavatkozás idejére. A balesetben egy idős hölgy könnyebben megsérült, őt kórházba szállították.

Terepjáró borult fel a 67-es főúton

2020.10.31. 12:58 Árokba hajtott egy terepjáró Bőszénfa térségében, a 67-es főút 21-es kilométerszelvényénél. A járműben csak a vezetője utazott, aki nem szorult be. A kaposvári hivatásos tűzoltók áramtalanították a bajba került terepjárót. Az érintett útszakaszon félpályán halad a forgalom.

Öt gépkocsi karambolozott a budai Alagútnál

2020.10.31. 12:37 Öt gépkocsi ütközött össze az I. kerületi Alagút utcánál, a Krisztina körút közelében. A fővárosi hivatásos tűzoltók mellett a társhatóságok is a balesethez érkeztek. Az egységek három járművet áramtalanítottak, és a közlekedési társaság, valamint a közterület-fenntartó értesítését kérték. Az érintett útszakaszt lezárták a baleset miatt.

Két gépkocsi ütközött Nyíregyházán

2020.10.31. 09:42 Összeütközött két gépkocsi Nyíregyházán, az Északi körút és a Városmajor utca sarkán. A járművekben összesen hárman utaztak, az egyik kocsi beszorult ajtaját a város hivatásos tűzoltói kézi erővel nyitották ki. Az egységek emellett áramtalanították az autókat. Az érintett útszakaszon félpályán halad a forgalom.

Frontális ütközésben egy ember elhunyt Nagykőrös mellett

2020.10.31. 09:36 Frontálisan ütközött össze két gépkocsi Nagykőrösön, a Pótharaszti úton. Az ütközés következtében az egyik autóba ketten beszorultak, a nagykőrösi önkormányzati tűzoltók feszítővágóval szabadították ki őket, majd átadták a mentőknek. A ceglédi hivatásos tűzoltók is kiérkeztek a helyszínre, ahol lezárták az érintett útszakaszt. Időközben mentőhelikopter is érkezett az egyik sérültért. A Rendőrség tájékoztatása szerint halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt 2020. október 31-én 9 óra után nem sokkal, Nagykőrös térségében. Egy egyterű gépkocsi – egyelőre tisztázatlan okból – összeütközött egy személygépkocsival, a baleset követében a gépkocsit vezető 68 éves férfi a helyszínen meghalt.

Fotó: Cs3.hu / Donka Ferenc

Szemből ütközött két autó Nógrád megyében

2020.10.31. 08:55 Kisterenye irányából haladt személygépkocsival Rákóczibánya felé egy 39 éves nő 2020. október 30-án 8 óra körül, amikor egy balra ívelő kanyarban áttért a szemközti forgalmi sávba és összeütközött az ott közlekedő személygépkocsival. A balesetben mindkét gépkocsi vezetője és további egy utas sérült meg.

Fotó: Police.hu / Nógrád MRFK

Olajfolton csúszott meg két gépkocsi Zirc közelében

2020.10.31. 08:33 Egymástól függetlenül kicsúszott az úton, majd felborult két gépkocsi a Zircet és Nagyesztergárt összekötő úton, Zirctől ötven méterre. A járművekben összesen hárman utaztak. A zirci önkormányzati tűzoltók mellett a társhatóságok is kiérkeztek az esethez. Az egység megállapította, hogy a baleseteket az úttestre több száz méter hosszan került olaj okozhatta, ezért a közútkezelő szakembereit is a helyszínre kérték.

Oszlopot döntött egy autó a 18. kerületi Gyömrői úton

2020.10.31. 07:21 Oszlopnak ütközött egy személyautó Budapest XVIII. kerületében, a Felsőcsatári út és a Gyömrői út kereszteződésében. Az ütközés következtében az oszlop kidőlt. Az esethez a fővárosi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik áramtalanították a gépkocsit.

Forrás: Péntek Esti Cruising Facebook-csoport

Parkban levő szobrot döntött ki egy ittas sofőr a rákoshegyi vasútállomásnál

2020.10.31. 04:08 A 17. kerületi Kodolányi János téren egy ittas és nagy sebességgel közlekedő sofőr megcsúszott és a parkban között ki, miközben kidöntött egy szobrot is, majd fennakadt annak csonkján. A manőver során ő nem sérült meg, a szobor sajnos annál inkább…

Kiemelt kép: Cs3.hu / Donka Ferenc