Utolsó útjára kísérték Zsigmondot, a 16 éves fiút, aki október 22-én hunyt el egy vasmegyei kalandparkban egy halálos kimenetelű baleset következtében.

Kidőlt fa rántotta a földre a kötélpályát

LikeNews is megírta, hogy egy 16 éves fiú meghalt egy másik fiatal pedig súlyosan megsérült amikor egy kidőlt fa leszakított egy kötélpályát a Vas megyei Gyöngyösfalu kalandparkjában. Másfél emelet magasságból zuhantak le a fiúk.

Osztálykiránduláson voltak

Éppen egy iskolás kirándulócsoport szórakozott a kalandparkban, többen leestek a drótkötélen, az áldozat olyan szerencsétlenül esett le a másfél emelet magasságból, hogy sajnos nem tudták az életét megmenteni.

EZ IS ÉRDEKELHET!

“Borzalmas volt az egész, mint egy rémálom” – egy fogyatékos kisfiú és 3 lány gyászolja azt a házaspárt, aki egy részeg sofőr miatt halt meg motorbalesetben

Gyökerestül dőlt ki a fa

 A fa gyökerestül dőlt ki, amelyhez a drótkötél rögzítve volt. A fiatal a földre érés pillanatában elhunyt, esélye sem volt a túlélésre. A halál oka nem a becsapódás volt, hanem a teste a két fa közé szorult.

Az édesapa is megszólalt a tragédia után

LikeNews is megírta, hogy a gyászoló édesapa a Blikknek szólalt meg szűkszavúan a tragédiáról.

“Hatalmas a fájdalom a szívünkben, még beszélni sem igazán tudok róla” – mondta az édesapa a Blikknek. Az édesanya megszólalni sem tudott a fájdalomtól.

Ma kísérték utolsó útjára

Blikk megírta, hogy a tragikusan elhunyt fiút a mai napon a családja, barátai és iskolatársai utolsó útjára kísérték. A szülők egyetlen gyermeküket, az iskolatársak pedig egy remek barátot vesztettek el, aki a tanulmányiban és a sportban is jeleskedett.

Az osztálytársaknak pszichológus segít feldolgozni a tragédiát

A fiú osztálytársainak a keszthelyi Vajda János Gimnáziumban pszichológus segít feldolgozni a tragédiát.

EZEK A KÉKVILLOGÓ LEGFRISSEBB HÍREI

Kiemelt kép: Illusztráció