Eltűnt egy 83 éves asszony Mosonmagyaróváron, az idős hölgy megtalálása érdekében a rendőrök az állampolgárok segítségét kérik.

Nagy erőkkel keresik

A Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság eljárást folytat Szitás Lászlóné eltűnése ügyében. Az idős asszony Halászi, Bem utcai tartózkodási helyéről 2023. július 14-én 17 óra körül távozott, azóta ismeretlen helyen van. A nőt a rendőrség jelenleg is nagy erőkkel keresi. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Fotón a néni:

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Ezt kéri a rendőrség

A Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható Szitás Lászlóné tartózkodási helyéről, vagy eltűnésének körülményéről információval rendelkezik, hívja a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-96-417-329-es hívószámon. Névtelenség megőrzése mellett bejelentést tehetnek továbbá az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú, illetve a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Eltűnt egy 14 éves kislány

Amint azt a Kékvillogó is megírta hetek óta nem adott magáról életjelet egy újszászi kislányt, akik a rendőrség is nagy erőkkel keres. A 14 éves Mária Katalin az otthonából ment el még június közepén, azóta senki nem tud róla semmit. A kislányt a szolnoki rendőrök keresik, ám a felkutatására tett eddig intézkedések nem vezettek eredményre.

Személyleírása

Ganyi Mária Katalin 160 cm magas, normál testalkatú, hosszú barna hajú, barna szemű. Eltűnésekor viselt ruházata nem ismert.  

Fotón a kislány

Budapestről is eltűnt egy kamasz lány

Amint azt a Kékvillogó is megírta nagy erőkkel keresi a rendőrség azt a 16 éves lányt, aki Budapesten, 1. kerületi otthonából tűnt el. Aitner Ariella ismeretlen helyre távozott, életjelet azóta nem adott magáról. A police.hu információi szerint a lány még 2022 év végén tűnt el nyomtalanul, azóta senki nem tud róla semmit.

Itt a lány fotója:

Egy 17 éves lányt is keresnek

A rendőrség adatbázisa szerint egy 17 éves lányt is keresnek, Gál Anita még áprilisban tűnt el Nyíregyházáról, azóta hiába kutattak utána, nem bukkantak a nyomára. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Fotón az eltűnt lány

Kiemelt kép: Illusztráció