Nagy erőkkel keresi a rendőrség azt a 16 éves lányt, aki Budapesten, 1. kerületi otthonából tűnt el. Aitner Ariella döntésének okáról és jelenlegi tartózkodási helyéről egyelőre nincsenek információk, az egyenruhások az Önök segítségét is kérik.   

Nagy erőkkel keresik

A Budapesti Rendőr-főkapitányság I. Kerületi Rendőrkapitányság eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó Aitner Ariella ügyében. A rendelkezésre álló adatok szerint a 1​6 éves lány budapesti, 1. kerületi otthonából ismeretlen helyre távozott, a rendőrök jelenleg is nagy erőkkel keresik. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Így segíthet

A Budapesti Rendőr-főkapitányság 1. Kerületi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki Aitner Ariella tartózkodási helyéről információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es díjmentes segélyhívó számon.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

 Hétfő este ugorhatott a férfi a Dunába

A BudaPestkörnyéke.hu írt arról, hogy egy férfi hétfő este valamivel 23 óra előtt ugrott a Margit hídról a Dunába, írta meg a 24.hu. A lap úgy tudja, hogy a Margit-sziget és a Jászai Mari tér között merült el a vízben. 

Nem lehet tudni, miért ugrott a folyóba

A salgótarjáni fiatalember mindössze 27 éves. Azt nem lehet tudni, hogy miért döntött úgy, hogy a Dunába veti magát.

A rendőrök még mindig keresik

A férfi keresését a fővárosi vízirendőrök kezdték meg. Cikkünk közzétételének pillanatáig nem bukkantak a fiatalember nyomára. A férfit körözik, a rendőrség honlapján eltűnt, ismeretlen helyen lévő személyként tartják nyilván.

Néhány napja egy vendégmunkás a Dunába fulladt

Ahogyan arról hétfőn beszámoltunk, egy 29 éves férfi az Újpesti-öbölben került bajba. Bár a partról egy ember utánaúszott, nem tudott már segíteni rajta. Elmondása szerint húsz méterre beúszott a parttól, de a zavaros vízben elmerült személyt nem találta meg.

Alkoholt fogyaszthatott, mielőtt megmártózott a folyóban

Kiderült, hogy egy román vendégmunkásról volt szó. A parton bort ihatott, majd ezt követően ment a vízbe. Hiába keresték nagy erőkkel, már csak a holttestét tudták kiemelni a vízből.

Minden eszközt bevetettek, hogy mihamarabb megtalálják

A vízirendészet és a katasztrófavédelem búvárai is hamar keresni kezdték. Még a levegőből is megpróbáltak a nyomára bukkanni. Végül a férfi élettelen testét a Pest Megyei Kutató-Mentő Szolgálat segítségével emelték ki a vízből. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: az eltűnt lány. Fotó: police.hu