Tragédia Egerben! Hiába érkezett a gyors segítség, nem tudtak segíteni a 4 éves kislányon. Az újraélesztési kísérletek ellenére meghalt a gyermek, akiért mentőhelikopter is érkezett az egri bazilikához.

Nagy erőkkel érkezett a segítség

Július hetedikén, pénteken délelőtt fél 11 körül egy mentőhelikopter szállt le az egri bazilika melletti füves területen. Kíséretében még egy mentőautó és további öt rendőrautó vonult a helyszínre, hogy biztosítsák a helyszínt, félpályás útlezárás van érvényben.  A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Egy 4 éves gyermek lett rosszul

A heol.hu vármegyei hírportál információi szerint egy 4 éves gyermek lett rosszul, hosszú ideig próbálkoztak az újraélesztésével a Remenyik Zsigmond úton. A tervek szerint onnan szállították volna tovább mentőhelikopterrel a kislányt.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Hiába várakozott a mentőhelikopter

A mentőhelikopter több mint háromnegyed órát várakozott, de sajnos hiába: nem tudták megmenteni a gyermek életét.

Sikertelen volt az újraélesztés

„Egy négyéves gyermek újraélesztéséhez vonultak a mentőszolgálat munkatársai Egerben, azonban az újraélesztés sikertelen volt, sajnos elveszítettük őt” – tudatta a portállal Deutsch Ákos, Heves megyei vezető mentőtiszt.

Otthonában vesztette életét

A helyiek megdöbbentek a történtek hallatán, többen a helyszín közelében, az utcán szorítottak a kislányért. „A Remenyik utcai otthonában lett rosszul, nem lélegzett, ennyit tudok” – írta egyikük. Egyelőre nem derült ki, mi okozta a tragédiát.

Leforrázta magát

A Kékvillogó.hu számolt be arról, hogy szörnyű baleset történt hétfőn délután Várpalotán. A helyszínről származó információk szerint egy kétéves kisfiú magára rántotta a forrásban lévő vizet a konyhában és komoly sérüléseket szenvedett. Mentőhelikopter érkezett érte és az állapota miatt Budapestre vitték kórházba.    

Légi úton vitték kórházba

Hamar kiértek a helyszínre a mentők, nem sokkal később a mentőhelikopter is megérkezett, és mint kiderült, állapota miatt légi úton szállították kórházba Budapestre a fiút.

Stabil az állapota

Delta Hírek információi szerint jelenleg stabil a gyermek állapota, de a keze és a lába súlyosan megsérült. A mentőszolgálat megerősítette a lap információit.  A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: illusztráció