Drámai baleset történt hétfőn délután Várpalotán. A helyszínről származó információk szerint egy kétéves kisfiú magára rántotta a forrásban lévő vizet a konyhában és komoly sérüléseket szenvedett. Mentőhelikopter érkezett érte és az állapota miatt Budapestre vitték kórházba.    

Leforrázta magát  

Egy helikopter rotorjainak hangja zavarta meg Várpalota békéjét hétfő kora délután. Súlyos baleset miatt kellett kiérkezni a mentősöknek, ugyanis egy mindössze kétéves kisfiú vélhetőleg magára ránthatta a forrásban lévő vizet a konyhában, és megégette magát. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Légi úton vitték kórházba

Hamar kiértek a helyszínre a mentők, nem sokkal később a mentőhelikopter is megérkezett, és mint kiderült, állapota miatt légi úton szállították kórházba Budapestre a fiút.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Stabil az állapota

Delta Hírek információi szerint jelenleg stabil a gyermek állapota, de a keze és a lába súlyosan megsérült. A mentőszolgálat megerősítette a lap információit. 

Meglőtte az unokatestvérét

A Kékvillogó.hu írt arról a közelmúltban, hogy tízéves unokatestvérét lőtte meg egy kisfiú Magyarkeresztúron. Éppen játszottak, amikor elsült a fegyver. A légpuskából kilőtt lövedék a kislányt a szegycsontján találta el, mentőhelikopter vitte kórházba. Csak a szerencsén múlt, hogy nem történt nagyobb baj. 

Mindenki hallotta

A környéken élők hallották, amint elsült a fegyver. Az egyik nyilatkozó a Tények stábjának elárulta: nagyon megijedtek, hiszen nem tudták, mi történt, de sejtették, hogy nagy a baj.

Véletlen volt

A kisfiú valószínűleg nem akarta bántani az unokatestvérét, a fegyver véletlenül sülhetett el, amikor együtt játszottak. Azt azonban nem lehet tudni, hogyan került a légpuska a gyerekekhez.

Nem volt elzárva a fegyver

Egy, a Tényeknek nyilatkozó helyi férfi értetlenül áll a történtek előtt: nem érti, hogy a szülők miért nem zárták el rendesen a fegyvert. Tények úgy tudja, hogy a megsérült kislány a település polgármesterének a gyermeke.

Egy korábbi eset

Ahogy év elején írtunk róla, gumilövedékes pisztollyal lőtte fejbe magát egy 16 éves fiú a 7. kerületben. Tibor az otthonában próbálgatta a fegyvert a barátja társaságában, amikor elsült.

Nem öngyilkosság

Az édesanya, Erzsébet a baleset után nem sokkal nyilatkozott a Metropolnak. „A lövedék áttörte Tibor koponyáját és az agyába fúródott. Ezekben a pillanatokban is küzdenek érte” – mondta kedd délután az aggódó édesanya, aki szerint a fiának semmi problémája nem volt az életben, így a szándékos öngyilkossági kísérlet lehetősége fel sem merült a családban.

Akciófilmet néztek

„Biztosak vagyunk benne, hogy csak játszani akartak. Éppen a kedvenc akciófilmjüket nézték, amikor a baj megtörtént. Éppen teregettem, amikor meghallottam a fegyver hangját, és amikor odanéztem, láttam, hogy a fiam a padló fekszik” – tette hozzá. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: illusztráció