Hetek óta nem adott magáról életjelet egy újszászi kislányt, akik a rendőrség is nagy erőkkel keres. A 14 éves Mária Katalin az otthonából ment el még június közepén, azóta senki nem tud róla semmit.

Június közepén tűnt el

A Szolnoki Rendőrkapitányság eltűnés miatt keresi a 14 éves Ganyi Mária Katalin újszászi lakost, aki 2023. június 15-én a reggeli órákban otthonából ismeretlen helyre távozott, és azóta is ismeretlen helyen tartózkodik. Felkutatására tett intézkedések ez idáig eredményre nem vezettek. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Személyleírása

Ganyi Mária Katalin 160 cm magas, normál testalkatú, hosszú barna hajú, barna szemű. Eltűnésekor viselt ruházata nem ismert.  

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Fotón a kislány

Ezt kéri a rendőrség

„Kérjük, hogy aki a képeken látható Ganyi Mária Katalint felismeri, vagy a tartózkodási helyéről információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Szolnoki Rendőrkapitányságon, vagy hívja a 06-56-501-600 telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es díjmentes segélyhívó számon” – írja közleményében a hatóság.

Budapestről is eltűnt egy kamasz lány

Amint azt a Kékvillogó is megírta nagy erőkkel keresi a rendőrség azt a 16 éves lányt, aki Budapesten, 1. kerületi otthonából tűnt el. Aitner Ariella ismeretlen helyre távozott, életjelet azóta nem adott magáról. A police.hu információi szerint a lány még 2022 év végén tűnt el nyomtalanul, azóta senki nem tud róla semmit.

Itt a lány fotója:

Egy 17 éves lányt is keresnek

A rendőrség adatbázisa szerint egy 17 éves lányt is keresnek, Gál Anita még áprilisban tűnt el Nyíregyházáról, azóta hiába kutattak utána, nem bukkantak a nyomára. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Fotón az eltűnt lány

Kiemelt kép: Az eltűnt újszászi kislány – Forrás: police.hu