Pénteken, a délutáni órákban Zsámbék belterületén nem mindennapi baleset történt. A Mányi úton egy idősebb hölgy egy cukrászda parkolójából akart kitolatni Toyota Land Cruiserével. Sajnos a manőver megkezdésénél, a sebváltó kezelésekor figyelmetlen volt, így nagy gázzal nem hátrafelé, hanem előre indult el.

Legurult

A Toyota legurult a parkoló előtt húzódó, kiszáradt patakmederbe, majd felborult és többször átpördült a tetején, végül a jobb oldalára dőlve állt meg. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Fotó a helyszínről:

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Megsérült a néni

Az idős nő a baleset során meg is sérült, nem tudta elhagyni a roncsot saját erejéből. Őt végül a mentőszolgálat szakemberei emelték ki a Toyotából, ezután gerincágyra fektették, majd ezzel együtt hordágyra helyezték, végül mentőautó szállította kórházba.

Felvétel a helyszínről:

Jött a darus autómentő

Szerencsére, legalábbis az elsődleges vizsgálatok alapján a sofőr csak könnyebben sérült meg. A mélyedésben az oldalán heverő Toyotát a helyszínelést követően darus autómentő emelte ki és szállította el. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Fotó a helyszínről:

Helyszíni felvétel:

Ez is érdekelhet:

Kerületeken át tartott a hajsza Budapesten: gyalogosokat is majdnem elsodort a rendőrök elől menekülő drogos sofőr

Kiemelt kép és belső fotók: Autómentő 0-24