Amint arról a Kékvillogó is beszámolt kioltotta 27 éves barátnője életét egy férfi Budapesten, a 13. kerületben. A férfi bár jelenleg is szökésben van, információk szerint ennek ellenére ő értesítette a rendőröket arról, mit tett.

Halott nő a lakásban

A fiatal nő, Petra holttestét úgy tudni július 13-án este, 22.30 perc körül találták meg, a feltételezett elkövető ellen, aki vélhetően kapcsolatban állt a lánnyal, hajtóvadászat indult, a 36 éves férfi ellen elfogatóparancsot adtak ki. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Itt dolgozott

Facebook-profilja szerint egyébként a Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökségnél dolgozott a férfi, korábban pedig egyházi iskolában végzett. Sőt, az is kiderült, hogy az RTL Klub népszerű sorozatában, az Éjjel-nappal Budapestben is feltűnt pár évvel ezelőtt.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Veszekedést hallottak a lakók

A lakók beszámolója szerint a páros nemrégiben jöhetett össze, a tragédiát megelőzően pedig ordibálást, veszekedést hallottak, ám arra senki nem gondolt, hogy ilyen szörnyűség történhetett.

A Soundon is együtt voltak

A gyanúsított férfi közösségi oldalára négy hete még tett fel képeket, melyben barátnőjével. M. Petrával pózol, egy névnapi bulin, a Balaton Soundon és egy futóversenyen is kéz a kézben boldogan mosolyogtak a kamerába. A férfi egykori iskolatársai pedig azt mondták, barátjukat csendes, visszahúzódó emberként ismerték, senkiben még csak fel sem merült, hogy ilyesmire képes lenne.

Összeomlott az édesanyja

Petra édesanyja az eset után érthetően összeomlott, a Tények információi szerint amúgy ő értesítette a rendőröket, mert érezte valami baj van, ugyanis nem tudta elérni a lányát. A kiérkező rendőrök nem tudtak bejutni a lakásba, de mivel a lány telefonjának csörgése kihallatszott a folyósóra, egy lakatos segítségével nyitották fel a zárat.

Fájdalmas üvöltés

Ekkor szembesültek a borzalommal, Petra ugyanis már nem élt. A szomszédok a lány édesanyjának fájdalmas üvöltésére riadtak fel, az összeomlott asszony azt kiabálta: „Kislányom, kislányom, mit tettek veled”

Azóta is keresik a férfit

A szívbemarkoló sikolyok hallattán már a szomszédok is sejteni vélték, tragédia történt. A rendőrök persze azonnal lezárták a bűntett helyszínét, a férfit pedig, aki végzett Petrával, azóta is keresik. Az áldozat egyik barátnője a férfi közösségi oldalán az egyik fotó alá kommentelte: „Remélem a pokolban fogsz megrohadni.” A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

A Tények riportja itt nézhető vissza:

Fotón a körözött férfi:

Kiemelt kép: Tények videorészlet