A közösségi oldalának adatai szerint a Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökségnél dolgozó férfi csütörtök éjszaka megölte 27 éves barátnőjét egy angyalföldi lakásban. A férfiról kiderült, hogy korábban több Éjjel-nappal Budapest epizódban szerepelt.

Veszekedtek

Ahogy írtunk róla, a szomszédok késő este veszekedést hallottak, majd értesítették a rendőröket, hogy a lakásban csend van, a lány telefonja kicseng, de nem veszi fel, a kopogásra sem nyit ajtót, Minden arra utalt, hogy baj érhette. A rendőrök betörték a lakás ajtaját, s beigazolódott a gyanú: a nő meghalt, megölték. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Barátnőjével pózol

A gyilkossággal gyanúsított férfi közösségi oldalára négy hete tett fel képeket, melyben barátnőjével. M. Petrával pózol, egy névnapi bulin, a Balaton Soundon és egy futóversenyen is kéz a kézben boldogan mosolyogtak a kamerába. Türk Róbert iskolatársaitól megtudtuk, barátjukat csendes, visszahúzódó emberként ismerték.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Irodakukacnak hívták

Ő az utolsó ember, akiről ilyet feltételeztek volna, „irodakukac” becenévvel ugratták. Úgy tudták, pár hónapja boldog párkapcsolatban él Petrával. Nem tudják elképzelni, milyen veszekedés, szerelmi háromszög vagy félreértés kellett ahhoz, hogy barátjuk egyáltalán kezet emelt a nőre.

Szerepet is vállalt

Türk Róbert Dániel közösségi oldalain 2018-ban azzal dicsekedett, hogy epizodistaként szerepelt az Éjjel-nappal Budapest televíziós produkcióban, közös fényképeket is közzétett, melyen a produkció szereplőivel látható.

Senki sem emlékszik rá

A Blikk megkérdezte erről Kamarás Norbertet – Lalit -, de ő nem emlékezett a férfire. Joe – Varga Miklós Joe – jelenleg a Survivor produkció műsorvezetőjeként külföldön tartózkodik, ő több közös képen is szerepel a gyanúsítottal.

Hajtóvadászat

A rendőrség a Blikk kérdésére elmondta, egyelőre nem terveznek semmiféle tájékoztatást kiadni azzal kapcsolatban, hogy hogyan áll a nyomozás. Jelenleg is nagy erőkkel keresik az emberöléssel gyanúsított férfit, az eddig fellelt bizonyítékok alapján kizárólag ő követhette el a gyanú szerint a bűncselekményt. Egyelőre a hajtóvadászat nem hozott eredményt.

Megszólalnak a szomszédok

„Kislányom, kislányom, mit tettek veled?!” – erre a szívszaggató sikolyra ébredtek a Véső utcai elegáns társasház lakói. Az áldozat édesanyját is értesítették a szomszédok, s mesélték neki, egy órával korábban veszekedést hallottak.

Keserves sírás

A ház egyik, a helyszín alatti emeleten élő lakója, M. Zs. a Blikknek elmondta, hajnali fél egy körül egy nő keserves sírására ébredtek. Az édesanya ekkor tudhatta meg, hogy a lányát megölték.

Többször látták

A tanú rendszeresen látta a jelenleg körözés alatt álló férfit, Türk Róbert Dánielt, bár úgy tudja, nem ő lakott itt, május óta hetente többször is összefutottak a liftben vagy a lépcsőházban.

Nem engedték az édesanyát

Egy másik tanú, a szomszéd lépcsőházban lakó Dia a közös, belső udvarra nyíló ablakánál aludt a lakásában, amikor hallotta a veszekedés zajait, majd egy óra elteltével a sikolyokat. Amikor tanúként meghallgatták a rendőrök, akkor tudta meg, hogy az áldozat édesanyját fel sem engedték a lakásba. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: a feltételezett gyilkos