Durván bekattant egy férfi a napokban Csepelen, a Szent Imre téren. Egy felvétel tanúsága szerint a férfi ököllel ment neki a H7-es HÉV pótlóbuszának, előtte pedig a sofőrrel ordibált.

Szájkosár nélkül

A történekről a Csepel Info Facebook oldalán számoltak be, ott osztották meg a videót is, amin jól látható, hogy a férfi ütlegeli a busz oldalát. Úgy tudni az ügy előzménye, hogy a buszsofőr nem engedte felszállni a férfit, annak párját és két kutyájukat a járműre, mert az ebeken nem volt szájkosár. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Ordibálni kezdett

A vita ekkor robbant ki, a megvadult férfi ordibálni kezdett a sofőrrel, majd ököllel mente neki a járműnek. A busz vezetője ezt követően hívott rendőrt.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Eljárás indult

A Ripost úgy tudja, hogy a Budapesti Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába valóban érkezett bejelentés, ezt követően a 21. kerületi kapitányság járőrei a helyszínre érkeztek, ahol igazoltatták az érintetteket, a férfival szemben pedig garázdaság miatt szabálysértési feljelentést tettek.

A szájkosár kérdése

A sofőr egyébként csak a szabályokat követte, ugyanis a buszon/tömegközlekedési eszközön nem utazhatnak szájkosár nélkül kutyák. Bár sok kutyus barátságos, jól nevelt, de mindig fennáll annak a veszélye, hogy egy váratlan pillanatban valamiért agresszívvé válik.

Tilos

Különösen nagy lehet a kockázat, ha több állat is utazik a járművön, így nem kizárt, hogy az ebek esetleg egymásnak mennek, ekkor egymást és az embereket is megsebesíthetik.

Mindenkire vonatkozik

Éppen ezért vonatkozik minden gazdira a szabály, hogy szájkosár nélkül nem viheti fel az állatát a tömegközlekedési eszközökre.  A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Itt a videó:

Ez is érdekelhet:

Nagy erőkkel keres a rendőrség egy 83 éves nénit Mosonmagyaróváron, erre kérik a lakosságot

Kiemelt kép: Csepel Info videorészlet