Egy családi ház udvaráról loptak a 23. kerületben, majd autójukkal elsodorták tulajdonost. A budapesti rendőrök elfogták a feltételezett elkövetőket.

Elsodorták

Veteránautó-alkatrészeket loptak Budapesten, egy 23. kerületi telekről 2023. március 23-án délelőtt. A tulajdonos észrevette a tolvajokat, akik menekülés közben autójukkal elsodorták. A férfi nem sérült meg. A Kékvillogo.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Azonosították őket

Az ügyben a Budapesti Rendőr-főkapitányság 23. Kerületi Rendőrkapitánysága indított nyomozást. A feltételezett elkövetőket egy héten belül azonosították.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Elfogták őket

A 26 éves J. Róbertet és a 32 éves J. Istvánt 2023. március 31-én a 23. kerületben, míg harmadik testvérüket, a 21 éves J. Józsefet  Ercsiben fogták el, mindhármukat lopás vétség megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki. A tulajdonos elsodrása kapcsán közúti veszélyeztetés bűntett miatt is eljárás indult. 

Fotó a helyszínről:

Nem volt menekvés:

Leteperték őket:

Videón az elfogás:

Ez is érdekelhet:

A drogos magyar énekesnőnek az elterelés az utolsó lehetősége: ha csak egyetlen alkalmat is kihagy, mehet a rácsok mögé

Kiemelt kép: police.hu