Amint arról a BudapestKörnyéke.hu is beszámolt tavaly megállították a rendőrök Zalatnay Saroltát, a szondáztatás után pedig kiderült, az énekesnő ittasan ült a volán mögé. Úgy tudni azonnal elvették a jogsiját.

Beismerte

Az énekesnő beismerte tettét, a hot! magazinnak elárulta: „Nos, ha anno nem is írtam ki a közösségi oldalaimra, most beismerem, hogy valóban történt egy ilyen eset, aminek következményeként be is vonták a jogosítványomat. Mindig az egyenes út a legrövidebb, így meg sem próbáltam kidumálni magam” – fogalmazott a rendőri intézkedésről Zalatnay, aki hamarosan G.w.M-mel közösen fog előállni új dallal. A Kékvillogo.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Képzésen kellett részt vegyen

Cini azt mondja 7 hónapon keresztül nem kapta vissza a vezetői engedélyét, valamint több képzésen is részt kellett vennie annak érdekében, hogy újra vezethessen. Az énekesnő azonban fontosnak tartotta kiemelni: nem csatak részegen ült autóba az ominózus napon. „Azt azért leszögezném, hogy nem csatak részegen ültem volán mögé aznap, de még csak kapatos sem voltam. Ugyanakkor tény, volt némi, alig kimutatható mennyiségű alkohol a véremben” – magyarázta, majd hozzátette:

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Tudta, hogy baj lehet

„Tisztában voltam vele, hogy gond lehet, hiszen egy születésnapi bulin megettem néhány szem konyakmeggyet, amivel a barátaim kínáltak, miután a pezsgőt visszautasítottam. Sajnos, aznap még semmit sem ettem, így eshetett meg, hogy induláskor még dolgozott az a buta desszert.”

Alkoholos csoki

Az énekesnő arról is beszélt, bízott benne, a szonda nem mutatja majd ki az alkoholos csokit, de amikor ez mégis megtörtént, ő azonnal bevallotta a rendőröknek: megevett pár szem konyakmeggyet.

Már visszakapta a jogsiját

Az énekesnő végül 2022. október 6-án kapta vissza a jogsiját, utólag pedig úgy érzi, még tanult is az esetből, ugyanis a szükséges vizsga miatt frissebb tudással ül most volán mögé.

Tárnokra költözött

Ahogy korábban írtunk róla, nem annyira vidám a helyzet, mint azt korábban gondolhatták Zalatnay Sarolta rajongói, amikor az énekesnő elárulta, hogy a korábbinál jóval nagyobb házba költözött. Kiderült, hogy a váltásnak nyomós – anyagi – okai voltak.

Elköltözött előző otthonából

Zalatnay Sarolta idén teljesen új környezetben tölti a karácsonyt, mivel elárulta, hogy ugyan Tárnokon maradt, de elköltözött előző otthonából, méghozzá nem egyedül.

„Nagyobb a hely, de többen vagyunk”

„A rokonsággal és a család többi tagjával idejöttünk. Itt van egy nagyobb hely, igaz, hogy többen is vagyunk. Nagyon örülök, hogy helyben maradtam” – jegyezte meg az énekesnő. Most fény derült arra is, hogy az „új ház” nem is annyira új és mindössze egy utcára helyezkedik el a régitől.

Elvitte a bank a házát

„Sajnos a történet nagyon is tipikus. Duplázódó, triplázódó, majd megnégyszereződő törlesztőrészletek után egyszerűen képtelenek voltunk előteremteni a befizetendő havi összegeket. Végül a bank vitte is a házat, ahol tizenhat éven át élünk a lányommal” – osztotta meg a drámai előzményeket Cini.

Időt nyert a koronavírus alatt

„Ha nincs a koronavírus, és a kormány nem hozza meg a döntését a hitelekkel kapcsolatosan, már legalább két évvel ezelőtt el kellett volna hagynunk a házat. Ha így történt volna, most valahol albérletben élnék. Így viszont csak idén húsvétkor kellett kiköltöznünk” – tette hozzá. A Kékvillogo.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kapcsolódó:

„Meg sem próbáltam kidumálni magam” – Ittas vezetés miatt vették el Zalatnay Sarolta jogosítványát

Kiemelt kép: Zalatnay Sarolta – Forrás: TV2