Az énekesnőnek már több alkalommal volt dolga a rend őreivel, ám tavaly olyasmi történt, ami fájdalmas tanulólecke volt.

Általános ellenőrzés

Egy 2022 februári estén az énekesnőt egy általános közúti ellenőrzés keretein belül leintették a rendőrök. A budapesti utcában ahogyan a többi sofőr, ő is készségesen félreállt a karjelzésre. A Kékvillogo.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Meglepődhettek

Talán még az egyenruhások is meglepődtek, amikor meglátták, hogy Zalatnay Sarolta ült a volán mögött. Ez persze nem akadályozta meg őket abban, hogy jól végezzék a munkájukat.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Nem volt kivétel

A rendőrök vele sem kivételeztek, a zéró tolerancia elvét követve elővették a szondát és arra kérték a dívát, hogy fújjon bele a műszerbe – írja a Bors.

Azonnal elvették a jogosítványát

Ami ezután történt, arra egyikük sem számított, a készülék ugyanis azt jelezte, hogy az énekesnő alkoholt fogyasztott majd úgy döntött, kormány mögé ül. A hot! magazin információi szerint azonnal elvették a jogosítványát és eljárást indítottak ellene.

Beismerte

„Nos, ha anno nem is írtam ki a közösségi oldalaimra, most beismerem, hogy valóban történt egy ilyen eset, aminek következményeként be is vonták a jogosítványomat. Mindig az egyenes út a legrövidebb, így meg sem próbáltam kidumálni magam” – fogalmazott a rendőri intézkedésről Zalatnay, aki hamarosan G.w.M-mel közösen fog előállni új dallal.

Tárnokra költözött

Ahogy korábban írtunk róla, nem annyira vidám a helyzet, mint azt korábban gondolhatták Zalatnay Sarolta rajongói, amikor az énekesnő elárulta, hogy a korábbinál jóval nagyobb házba költözött. Kiderült, hogy a váltásnak nyomós – anyagi – okai voltak.

Elköltözött előző otthonából

Zalatnay Sarolta idén teljesen új környezetben tölti a karácsonyt, mivel elárulta, hogy ugyan Tárnokon maradt, de elköltözött előző otthonából, méghozzá nem egyedül.

„Nagyobb a hely, de többen vagyunk”

„A rokonsággal és a család többi tagjával idejöttünk. Itt van egy nagyobb hely, igaz, hogy többen is vagyunk. Nagyon örülök, hogy helyben maradtam” – jegyezte meg az énekesnő. Most fény derült arra is, hogy az „új ház” nem is annyira új és mindössze egy utcára helyezkedik el a régitől.

Elvitte a bank a házát

„Sajnos a történet nagyon is tipikus. Duplázódó, triplázódó, majd megnégyszereződő törlesztőrészletek után egyszerűen képtelenek voltunk előteremteni a befizetendő havi összegeket. Végül a bank vitte is a házat, ahol tizenhat éven át élünk a lányommal” – osztotta meg a drámai előzményeket Cini.

Időt nyert a koronavírus alatt

„Ha nincs a koronavírus, és a kormány nem hozza meg a döntését a hitelekkel kapcsolatosan, már legalább két évvel ezelőtt el kellett volna hagynunk a házat. Ha így történt volna, most valahol albérletben élnék. Így viszont csak idén húsvétkor kellett kiköltöznünk” – tette hozzá. A Kékvillogo.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Zalatnay Sarolta