Személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt a Vas megyei Vát közelében a 86-os főúton csütörtökön délelőtt. A jeges út megtréfált egy sofőrt, aki elvesztette uralmát járműve irányítása felett.

Fagypont körüli hőmérséklet

Szombathely felől Répcelak irányába tartott egy Suzuki személygépkocsi, valamivel fagypont feletti hőmérsékletben. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

 Csúszós részek

 Az úttest a legtöbb helyen száraz volt, azonban az árnyékos területeken még nedves, jeges, ennek megfelelően csúszós volt – írta meg a 112press.hu.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

 Megcsúszott és elhagyta az utat

Amikor az autó egy árnyékos szakaszra ért, ahol jeges volt az út. A sofőr már nem tudta az úton tartani a járművét. A Suzuki egy fás, cserjés szakaszon csúszott meg, áttért a szemközti sávba, majd lerobogott a töltésen.

Megsérült a sofőr  

Az autót vezető férfi megsérült, a mentők kórházba szállították. A helyszíni szemle ideje alatt egy sávon haladhatott a forgalom.

Figyeljünk oda!

Több autó is megcsúszott, amikor a sofőrök a nyári rutin szerint fékeztek a baleseti helyszín előtt. A rend őrei arra kérik a járművezetőket, hogy vegyék figyelembe a téli útviszonyokat!

Összetört a Suzuki

Fotó: 112press.hu

A szántóföld jelentette a végállomást

Fotó: 112press.hu

Frontális karambol

A Kékvillogó adott hírt arról, hogy Az első hírek szerint frontálisan összeütközött két személyautó és egy nyergesvontató a 6-os főút 216-os kilométerénél, Szentlőrinc belterületi szakaszán. 

 Tömegbaleset történt

A police.hu tájékoztatása szerint december 29-én 12 óra 35 perckor a 6-os számú főúton Szentlőrincnél egy személygépkocsi áttért a szemközti sávba, és összeütközött egy szemből érkező vontatóból és utánfutóból álló tehergépkocsival. Az ütközést követően a tehergépkocsinak hátulról nekiütközött egy személygépkocsi.

Életét vesztette

A baleset során a szemközti sávba áttérő személygépkocsi vezetője olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: a pórul járt Suzuki. Fotó: 112press.hu