Lelőtte idős párját egy férfi a Veszprém megyei Ősiben, egy ház melletti garázsban, csütörtökön délután. Az elkövető ezt követően magával is végzett. A rendőrség nagy erőkkel vonult a helyszínre. 

Lelőtte párját, majd öngyilkos lett

Az eddigi információk alapján lelőtte idős párját egy férfi a Veszprém megyei Ősiben, egy ház melletti garázsban. Az elkövető ezt követően öngyilkos lett. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

A rendőrség már a helyszínen

A bejelentés után a rendőrség nagy erőkkel vonult a helyszínre, a helyszínelés minden bizonnyal hosszú ideig tart majd. A község lakói megdöbbentek a történteken. 

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

„Felfoghatatlan”

Kotzó László, Ősi polgármestere azt mondta, mélyen megdöbbentette a tragédia, felfoghatatlannak tartja, ami az idős párral történt. Tudomása szerint az asszony beteges volt, ápolásra szorult – írta meg a veol.hu.

Nem volt engedélye

A hírportál Bartók Judit megyei rendőrségi szóvivőtől megtudta: a férfi valószínűleg engedély nélkül tartotta magánál a fegyvert. 

Kiugrott az ablakon

A Kékvillogó.hu írta meg, hogy kedd este Újpalotán, a Páskomligeti utca és a Sárfű utca sarkán lévő tízemeletes ház ablakából kiugrott egy ember. A szomszédok információja szerint egy idős nő vetette magát a mélybe a panelház 5. emeletéről.  A környéket ellepték a rendőrök és a mentők. De az idős nő életét már nem tudták megmenteni. Az asszony a helyszínen meghalt.

Megszólalt a rendőrség

 “A halálesettel kapcsolatban idegenkezűség, bűncselekmény gyanúja nem merült fel, a rendőrség közigazgatási eljárásban vizsgálja a haláleset körülményeit.” – írta a BRFK az ittlakunk.hu-nak.

Egy fiú végig nézte az esetet

A helyi, zárt Facebook-csoportot elárasztották a kommentek, ugyanis mindenkit megviselt a tragédia. Többen azt találgatták, vajon mi vezetett a végzetes tettig. Az egyik hozzászóló szerint egy kutyát sétáltató gyermek szeme láttára történt minden.

Lánya miatt tehette

Egy másik kommentelő, aki az áldozat egyik ismerősének vallotta magát, azt írta, hogy egy családi konfliktus vezetett a mostani borzalmakhoz. Elmondása szerint az anya nagyon sokáig harcolt a lányáért, de már nem volt ereje tovább küzdeni, így feladta.

Tragédia Újpalotán

Tavaly augusztusban, szintén a 15. kerületben, szintén egy tízemeletes ház hetedik emeletéről egy férfi ugrott ki. A 37 éves férfi a helyszínen meghalt.

Halál Kőbányán

Egy hónappal ezelőtt egy 44 éves férfi ugrott le a KöKi Terminál tetejéről. A férfi nem élte túl a zuhanást. A rendőrség szerint ennél az esetnél sem merült fel a bűncselekmény gyanúja. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: illusztráció