A 6-os főúton, a Baranya megyei Szentlőrinc közelében, a Pécs felé vezető sávban két személygépkocsi és egy kamion ütközött, teljes az útzár. A karambolban egy ember életét vesztette.

Frontális karambol

Az első hírek szerint frontálisan összeütközött két személyautó és egy nyergesvontató a 6-os főút 216-os kilométerénél, Szentlőrinc belterületi szakaszán. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

 Tömegbaleset történt

A police.hu tájékoztatása szerint december 29-én 12 óra 35 perckor a 6-os számú főúton Szentlőrincnél egy személygépkocsi áttért a szemközti sávba, és összeütközött egy szemből érkező vontatóból és utánfutóból álló tehergépkocsival. Az ütközést követően a tehergépkocsinak hátulról nekiütközött egy személygépkocsi.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Kiszabadították autójából

A balesethez riasztott szigetvári hivatásos és szentlőrinci önkéntes tűzoltók egy beszorult embert feszítővágó segítségével kiszabadítottak.

Életét vesztette

A baleset során a szemközti sávba áttérő személygépkocsi vezetője olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette.

„Semmin sem csodálkozom”

„Semmin nem csodálkozom… előtte 5 perccel mentem Pécs felől Szentlőrinc irányába, a 60-as tábláknál toltak le az útról a mögöttem jövők, sietni kell… csak tudnám hova…” – írta egy kommentelő a baleset után.

Ütközés Tompán

A Kékvillogó.hu írt arról, hogy két személyautó ütközött össze hétfő délután Tompán, az Eötvös és a Deák Ferenc utca sarkán. Egy személy súlyosan, négy könnyebben megsérült a balesetben.

Nem adott elsőbbséget

Helyszíni információink szerint egy Seat vezetője nem adta meg az elsőbbséget az Eötvös utcán érkező Citroennek és fékezés nélkül oldalról neki hajtott. 

Hárman elszaladtak a helyszínről

A vétlen Citroen az ütközés erejétől az út melletti fának csapódott, míg a vétkes sofőr autója megpördült, a sofőr és két utasa a baleset után elszaladtak a helyszínről, majd egyikük később visszatért.

Négy fős családot ért baleset

A Citroenben egy négy fős mélykúti család utazott, a szülök és két tinédzserkorú gyerekük. Egyikük súlyosan megsérült, hárman könnyebb sérülést szenvedtek, míg a Seatban is egy személy könnyebben megsérült.

Megcsúszott a BMW 

A Kékvillogó.hu írt arról, hogy megcsúszott és a menetirány szerinti jobb oldalon letért az útról egy belváros felé tartó BMW személyautó december 25-én késő este Szombathelyen, a Körmendi úton. Az autó vezetője egy körforgalomból kihajtás után vesztette el az uralmát a gépkocsi felett, ami egy beton lámpaoszlopnak ütközött. Az oszlop eltörött és kidőlt. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: a baleset helyszíne. Fotó: Sebességmérés/útinform: Baranya.