A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság befejezte a nyomozást M. Szabolcs és társa ügyében. A nyomozás adatai szerint a hajléktalan életmódot folytató M. Szabolcs 2021. január 11-én éjszaka Salgótarján belterületén egy híd alatt szóváltásba keveredett nő ismerősével. Ezt követően a férfi késsel, több alkalommal megszúrta a nőt, aki ennek következtében a helyszínen életét vesztette.

Egy másik gyilkosság

A nyomozás során megállapítást nyert továbbá az is, hogy 2020 nyarán M. Szabolcs élettársával, V. Szilviával a megyeszékhely belvárosában, szerelemféltés miatt, több késszúrással megölt egy hajléktalan férfit, akinek holttestét V. Szilvia rejtette el a helyszín közelében. A holttestet a nyomozók a terheltek által megjelölt helyszínen megtalálták és azonosították.  A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Az ügyészségre kerül az ügy

A jelenleg is letartóztatásban lévő 45 éves M. Szabolcs ellen több ember sérelmére elkövetett emberölés bűntett és az 50 éves V. Szilvia ellen társtettesként elkövetett emberölés bűntett megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya befejezte, az ügy iratait átadta az illetékes ügyészségnek, írja a police.hu.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Ő volt az egyik áldozat

A tragédiáról itt a Kékvillogó oldalán is beszámoltunk, mint azt az év elején megírtuk az azonosítást követően megállapították a rendőrök, hogy O. Gézáné, Marikát gyilkolták meg, akit támadója brutálisan összeszurkált.

Kapcsolódó:

Marika szerény életet élt

„Szegény Marit nem vetette fel a pénz. Pedig mindig tisztességesen dolgozott, szerény életet élt az élettársával, soha nem ártott senkinek” – fogalmazta meg a gondolatait a Borsnak egy ismerős. Úgy tudja, a nő holttestére az élettársa talált rá, és ő riasztotta a rendőröket, akik meg is próbálták újraéleszteni Marikát, de nem jártak sikerrel.

Sokan szerették az asszonyt

Marika egyik ismerőse szintén döbbenten, könnyes szemekkel áll a tragédia előtt, mint mondja a lapnak, épp munkából tartott hazafelé, amikor bekövetkezett a szörnyűség. Az ismerős úgy véli, Marika nem hibázhatott, legfeljebb csak annyi „bűne lehetett, hogy keresztezte az útját annak az elmebetegnek”.

Tartottak M. Szabolcstól

Salgótarjánban jól ismerték az agresszív hajléktalant, és tartottak is tőle a helyiek. A férfi egyik ismerőse szerint M. Szabolcs mindig is agresszív volt és belekötött mindenkibe. „Ismertük az utcáról, és már akkor is azt gondoltuk, hogy a börtönben lenne a helye, mert közveszélyes” – meséli a férfi, aki hozzátette, hogy mindenkit megrázott a kettős gyilkosság híre, és remélik, a hajléktalan soha sem szabadul.

A tavaly meggyilkolt fiatal férfit is gyászolják

Nemcsak Marika tragikus halála rázta meg a helyieket, hanem a tavaly meggyilkolt fiatal férfié is. A gyászoló ismerősök reménykedtek benne, hogy egyszer hazatér a férfi, azonban végül megtudták, ki vette el tőlük a barátjuk életét. Csak annyit tudtak mondani, jobb neki, hogy az egyenruhások fogták el, és nem pedig ők találtak rá. A gyászoló ismerősök szerint a férfi kedves, jó ember volt.  A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: A gyilkosság helyszíne – Forrás: police.hu