M. Arnold péntek hajnalban, a 3 éves kislányuk szeme láttára halálra késelje mindenórás terhes feleségét, Gabriellát. A férj tette után anyjához ment, szólt rendőröknek.

Megölte feleségét a férfi

Amint arról a Kekvillogo.hu is beszámolt, megölte feleségét egy férfi Szeged-Kiskundorozsmán. Az asszony második közös gyermeküket várta, sem a magzat, sem a nő nem élte túl a sérüléseket.

Négy éve házasodtak össze

A tragikus sorsú asszony négy éve ment feleségül a gyilkosához. Domaszéken apránként húzták fel a kerítést a romos épület köré, felújították a háztetőt, kicserélték a szigetelést.

A 3 éves kislány végignézte a szörnyűséget

A 3 éves Jázmin izgatottan várta, hogy megszülessen kistestvére. Ehelyett végig kellett néznie, ahogyan apja végez várandós édesanyjával.

A szomszédok aggódnak a kislányért

„Legutóbb Arnold és Gabika a kislányukkal kézen fogva sétált az utcánkban. Körülöttük ugrált a két kutyájuk, Berta és Leó. Semmi előjele nem volt a közelgő tragédiának. Nagyon aggódunk Jázmin sorsa miatt, nem elég, hogy végignézte az édesanyja halálát, most elkerült az otthonából, és nagyon sokáig nem láthatja majd az édesapját” – mondta a szomszéd a Blikknek.

Anyja hívta a rendőröket

A férfi a gyilkosság után édesanyjához menekült, akinek elmondta tettét. A nő jelentette az esetet a rendőrségen. Rózsika Kiskundorozsmán egy kocsmát üzemeltet, néha a fia is besegített neki. Tette után is ide hajtott a férfi.

A rendőrök a tanyára mentek

Miután Rózsika jelentette, hogy mi tett fia, a rendőrök azonnak a domaszéki tanyára mentek. Da várandós édesanyát, sem a magzatát már nem tudták megmenteni.

Jázmin a nagymamához kerül

A 3 éves kislány sorsa rendeződni látszik. Nem kerül állami gondozásban, a Békéscsabán élő nagymamája neveli majd.

Ezt is olvasd el

Egy 11 éves kislány életét oltatta ki, majd meggyalázta holttestét a korábban halálra ítélt K. Aladárt: most trafikrablás miatt állt újra bíróság elé

Megúszta a halálbüntetést, miután kioltotta egy 11 éves kislány életét: 20 évet ült a Csillagban, most trafikrablás miatt áll a bíróság előtt -2. rész

A férj hallgat

A rendőrség is megerősítette, hogy a férj még a kihallgatása alatt sem szólalt meg, nem beszél a gyilkosság indítékáról, így beismerő vallomást sem tett még.

Kiemelt kép: helyszínelés a gyilkosság után – Forrás: police.hu