Két kamion ütközésében az egyik sofőr beszorult az 55-ös főúton, Szolnokon fának csapódott egy gépkocsi. A BalesetInfó hírfolyamunkat folyamatosan frissítjük!

Szada közelében fának ütközött és az oldalára borult egy személygépkocsi

2020.11.10. 00:15 Fának ütközött, majd az árokban az oldalára borult egy személyautó Szada térségében. A balesethez műszaki mentés céljából a gödöllői hivatásos tűzoltók érkeztek ki. A helyszínen egy sávon halad a forgalom.

Teljes útzár Szolnokon egy fának vágódott autó miatt

2020.11.10. 00:13 Fának ütközött egy személyautó Szolnokon, a Mártírok útján. A balesethez a szolnoki hivatásos tűzoltók vonultak ki, akik áramtalanítják a járművet. A műszaki mentési munkálatok idejére az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták.

Hármas karambol Gödöllő és Szada között

2020.11.09. 17:56 Összeütközött három személyautó a Gödöllő és Szada közötti úton. A balesethez a gödöllői hivatásos tűzoltók érkeztek ki, akik áramtalanítják a járműveket. A beavatkozás idején a helyszínen egy sávon halad a forgalom.

Kamionok ütköztek Baja és Csávoly között

2020.11.09. 17:45 Összeütközött két kamion az 55-ös főút 89-es kilométerszelvényénél, Csávoly térségében. A baleset következtében egy ember beszorult az egyik járműbe, akit a bajai hivatásos tűzoltók kiszabadítottak és átadtak a mentőknek. A műszaki mentési munkálatok idejére az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták. A HalasInfo helyszínről származó információi szerint egy bosnyák forgalmi rendszámú, üveget szállító kamion hátulról, fékezés nélkül rohant bele az előtte szabályosan közlekedő, Baja irányába haladó, gabonát szállító magyar teherautóba. A bosnyák sofőr beszorult a fülkébe, őt a bajai hivatásos tűzoltók feszítővágó berendezés segítségével szabadították ki a teljesen összeroncsolódott fülkéből. A műszaki mentési munkálatok és a helyszínelés idejére az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták. A forgalmat az 5501-es és az 5505-ös számú utakon keresztül Bácsbokod irányába terelték. A baleset körülményeit a Bajai Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya vizsgálja.

Három tehergépjármű ütközött az M0-s keleti szektorában

2020.11.09. 17:12 Egyelőre ismeretlen okból ütközött össze három tehergépkocsi 2020. november 9-én 16 óra 25 perc körül az M0-ás autóúton. A Győr felé vezető oldalon, Budapest XVII. kerületének térségében történt balesetben senki nem sérült meg. A járművek az útszakasz külső sávját foglalják, több kilométeres torlódás alakult ki. A rendőrök a helyszínelés és a mentési munkálatok előrehaladtával teszik majd szabaddá az érintett útszakaszt. Fokozott óvatossággal és türelemmel közlekedjenek!

Négyes karambol történt Gyöngyösön

2020.11.09. 15:53 Négy személyautó ütközött össze a 3-as főút gyöngyösi szakaszán, a Kassai utcán, a Karácsondi úti kereszteződés közelében. A város hivatásos tűzoltói áramtalanítják a járműveket. A helyszínre a mentők is kiérkeztek. Az érintett szakaszon mindkét irányban félpályán halad a forgalom.

Fotó: Agria TV

Személyautó ütközött kisteherautóval Óbudán

2020.11.09. 15:44 Összeütközött egy kisteherautó és egy személygépkocsi Budapest III. kerületében, az Aranyvölgy utcában. A balesethez a főváros hivatásos tűzoltói vonultak ki, akik áramtalanítják a járműveket. Az érintett útszakaszon egy sávon halad a forgalom.

Karambol Hatvan belterületén

2020.11.09. 14:43 Két személyautó ütközött össze Hatvanban, a Dézsmaszéki és az Apafi utca kereszteződésénél. Az egyik autó kerítésnek csapódott. A város hivatásos tűzoltói áramtalanították a járműveket. A helyszínre mentőt is kértek.

Két gépkocsi ütközött a budaörsi reptérnél

2020.11.09. 14:34 Két személyautó ütközött össze Budapest határában, a budaörsi repülőtérnél, a XI. kerületi Repülőtéri út és a Kőérberki út kereszteződésében. A fővárosi hivatásos tűzoltók áramtalanítják a járműveket. Az érintett szakaszon forgalmi akadályra kell számítani.

Fotó: Gombkötő Krisztián

Autók csapódtak egymásnak, majd az árokba a fertőhomoki elágazásnál

2020.11.09. 14:11 Két személyautó ütközött össze, majd árokba csapódott a 85-ös főút 63-as kilométerénél, a Győr-Moson-Sopron megyei Pereszteg és Fertőszentmiklós között, a fertőhomoki elágazás közelében. A mentéshez a soproni hivatásos, a nagylózsi és a hegykői önkéntes tűzoltókat riasztották. Az önkéntesek áramtalanították a járműveket. A helyszínre a mentők is kiérkeztek. A balesetnél egy sávon halad a forgalom.

Egy nyíregyházi vasúti átjáróban gépkocsi és vonat ütközött

2020.11.09. 12:18 A Nyíregyházáról Vásárosnaményba 11:49-kor elindult személyvonat Nyíregyháza és Nyíregyháza külső között összeütközött egy személygépkocsival. Személyi sérülés nem történt. Az utasokat pótlóbuszok szállítják.

Három jármű ütközött az M0-s autóút déli szakaszán

2020.11.09. 09:34 Három jármű ütközött 2020. november 9-én 8 óra körül az M0-ás autóút 15-ös kilométerszelvényében az M1-es autópálya felé vezető oldalon. A balesetben személyi sérülés nem történt. A rendőrök a külső forgalmi sávot lezárták, melyet a munkálatok előrehaladtával szabadítanak majd fel. Több kilométeres torlódásra kell számítani, kérjük fokozott figyelemmel közlekedjenek!

Teherautó rakománya borult a 445-ös főútra Kecskemétnél

2020.11.09. 08:37 Egy teherautó rakományának egy része borult a 445-ös főútra Kecskemét térségében. A balesethez műszaki mentés céljából a kecskeméti hivatásos tűzoltók vonultak ki, akik daru segítségével távolítják el az akadályt a főútról. A beavatkozás idején egy sávon halad a forgalom. A Sebességmérés/Útinform Kecskemét Facebook-csoport fotója alapján a teherautó baromfikat szállított.

Fotó: Sebességmérés/Útinform Kecskemét Facebook-csoport

Árokba borult egy személyautó Devecsernél

2020.11.09. 08:01 Árokba borult egy személyautó a Devecser és Noszlop közötti úton. A balesethez az ajkai hivatásos és a devecseri önkéntes tűzoltók érkeztek ki, akik áramtalanítják a gépkocsit. Az érintett útszakaszon forgalomkorlátozásra kell számítani. Személyi sérülés nem történt.

Fotó: baleset-info.hu

Összeütközött két gépkocsi a főváros 10. kerületében

2020.11.09. 07:46 Két személyautó karambolozott Budapest X. kerületében, a Kerepesi út és a Sárgarózsa utca kereszteződésénél. A balesethez a fővárosi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik megszüntetik a forgalmi akadályt.

Menetrend szerinti busz és autó ütközött az M3-as fővárosi bevezetőjén

2020.11.09. 07:32 Eddig tisztázatlan körülmények között egy autó és egy busz ütközött össze 2020. november 9-én 6 óra körül Budapest XV. kerületében, a Rákospatak utcai megállónál. Az elsődleges információk alapján a balesetben egy ember sérült meg.A helyszínelés és a műszaki mentés ideje alatt a forgalom rendőri irányítás mellett haladhat.

Fotó: illusztráció / Gombkötő Krisztián

Karambol a 442-es főúton Kunszentmártonnál

2020.11.09. 06:38 Összeütközött egy személygépkocsi és egy traktor a 442-es út 34-es kilométerénél, Kunszentmárton térségében. Az esethez a város hivatásos tűzoltóit riasztották, akik áramtalanították a gépkocsit. A mentők is a helyszínre érkeztek.

Fotó: cs3.hu / Donka Ferenc

Szarvast gázolt egy autó a 2-es főúton Vácnál

2020.11.09. 06:34 Elgázolt egy szarvast gázolt egy személyautó a 2-es főút 43-as kilométerénél, Vác térségében. Az esethez a város hivatásos tűzoltóit riasztották, akik áramtalanították a gépkocsit.

Teherautó alá csúszott egy furgon a 32-es főúton Hatvan közelében

2020.11.09. 05:52 Összeütközött egy teherautó és egy személyautó a 32-es főút 6-os kilométerénél, Hatvan és Pusztamonostor között. Az esethez a város hivatásos tűzoltóit riasztották, akik áramtalanították a gépkcosit. Az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták.

Fénykép: Hatvanonline

Kiemelt kép: HalasInfo