Egy fiatal mentős halt meg vasárnap reggel abban a balesetben, amely Rakamaznál történt. Viktor szavazás után a tokaji mentőállomásra indult dolgozni, útközben szenvedett balesetet.

Halálos baleset

Halálos közúti közlekedési baleset történt vasárnap, 6 óra 30 perckor a 38-as számú főút 19. kilométerszelvényében, Tiszanagyfalu térségében. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Fának ütközött

Nyíregyháza felől tartott Rakamaz felé egy személygépkocsi, amely egy kanyarban megcsúszott, lesodródott az úttestről, fának ütközött és tetejére borulva a szántóföldön állt meg.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Meghalt a sofőr

Az autóban egyedül utazó járművezető, egy 29 éves nyíregyházi férfi a baleset következtében olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. A fiatal mentős korán leszavazott Nyíregyházán, majd útnak indult, hogy a tokaji mentőállomáson reggel hétkor váltsa a kollégáját.

Felborult az autó

Forrás: Facebook/Rakamazi Önkéntes Tűzoltóság

Nem tudták megmenteni

Viktor két hónap múlva tette le a volna a mentőtiszti vizsgát. Számtalan esetben szolgált esetkocsin, több balesetnél is ott volt. Most kollégái az ő életéért küzdöttek, de nem tudták megmenteni.

Gyorsabban hajthatott

Szemtanúk a Frissmedia.hu-nak azt mondták, hogy valószínűleg a nem megfelelő sebesség megválasztása miatt egy balos kanyarból kiérve jobbra kezdett el sodródni a kocsi, majd hirtelen jobbra-balra kezdett el mozogni, bekacsázott, majd a menetirány szerinti fáknak csapódott.

A vezetőoldal teljesen összeroncsolódott

Az ütközés ereje olyan nagy volt, hogy a vezetőoldal teljesen szétroncsolódott. Ott érte a gépkocsit a legnagyobb erőbehatás, egy vaskorfának ütközött, ami ki is tört. A baleset körülményeit a Nyíregyházi Rendőrkapitányság vizsgálja.

Halálos baleset Pettendnél

2020. július 1-jén egy motorkerékpár és egy traktor ütközött össze a 7-es főúton, Pettend külterületén. A motoros meghalt, útitársát súlyos sérülésekkel szállították kórházba. Az áldozat egy fiatal mentős volt.

Egy mentős volt az áldozat

“SZÖRNYŰ HÍR RÁZTA MEG A KÖZPONTI MENTŐÁLLOMÁS KÖZÖSSÉGÉT. Ma délután a 7-es útról érkezett bejelentés egy motoros balesetről, ahova azonnal mentőhelikoptert és több földi egységet is riasztott a mentésirányító. A mentők gyorsan kiértek, ám szörnyű hírt jeleztek vissza. A fiatal motoros saját bajtársuk, a Központi Mentőállomás kiváló mentő-gépkocsivezetője, Stáhl Ferenc a helyszínen életét vesztette” – írta Facebook oldalán az Országos Mentőszolgálat.

Kollégái gyászolták

„A mindig áldozatkész fiatal szakember példa értékű odaadó munkája és udvarias, kedves egyénisége óriási űrt hagy maga után a mentők közösségében. Megrendült bajtársai, barátai ezekben a percekben is döbbenten állnak a Mentőpalota kapujában, ahova a tragédia óta folyamatosan érkeznek a mécsesek és virágok. Isten nyugasztalja! Emlékét örökre megőrizzük!” A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: helyszíni felvétel – Forrás: Rakamazi Önkéntes Tűzoltók