Mint ahogyan arról tegnap a KÉKFÉNY.com portálon is beszámoltunk meghalt egy motoros, miután egy traktorral ütközött a 7-es főúton. Az áldozat útitársát kórházba szállították. Nem sokkal később kiderült, hogy a fiatal áldozat egy mentős volt, erről az Országos Mentőszolgálat számolt be a Facebook oldalán.

Az elsődleges információk szerint egy motorkerékpár és egy mezőgazdasági vontató ütközött össze 2020. július 1-jén 16 óra 25 perc körül a 7-es számú főúton, Pettend külterületén.

“SZÖRNYŰ HÍR RÁZTA MEG A KÖZPONTI MENTŐÁLLOMÁS KÖZÖSSÉGÉT. Ma délután a 7-es útról érkezett bejelentés egy motoros balesetről, ahova azonnal mentőhelikoptert és több földi egységet is riasztott a mentésirányító. A mentők gyorsan kiértek, ám szörnyű hírt jeleztek vissza. A fiatal motoros saját bajtársuk, a Központi Mentőállomás kiváló mentő-gépkocsivezetője, Stáhl Ferenc a helyszínen életét vesztette.

A mindig áldozatkész fiatal szakember példa értékű odaadó munkája és udvarias, kedves egyénisége óriási űrt hagy maga után a mentők közösségében. Megrendült bajtársai, barátai ezekben a percekben is döbbenten állnak a Mentőpalota kapujában, ahova a tragédia óta folyamatosan érkeznek a mécsesek és virágok. Isten nyugasztalja! Emlékét örökre megőrizzük!” – írták a bejegyzésben.

https://www.facebook.com/orszagosmentok/posts/3342456729098689

Kiemelt kép: helyszíni felvétel – Forrás: deltahirek.hu/Ács Krisztián