Lakásában öltek meg egy fiatal nőt Budapesten. A feltételezett elkövetőt három órán belül elfogták a budapesti rendőrök.

A 8 éves kisfiú kért segítséget

Egy nyolcéves kisfiú telefonált a 112-es segélyhívószámra 2022. április 3-án 19 óra körül, és azt mondta a diszpécsernek, hogy édesanyja rosszul van. A helyszínre érkező mentők megpróbálták újraéleszteni a 30 éves nőt, de már nem tudtak rajta segíteni.  

Egy plázában fogták el

A helyszíni adatok idegenkezűségre utaltak, ezért a Budapesti Rendőr-főkapitányság emberölés bűntett gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen indított nyomozást. Az életvédelmi nyomozók azonosították a feltételezett elkövetőt, akit a BRFK Bűnügyi Bevetési Osztály munkatársaival három órán belül egy fővárosi bevásárlóközpontban elfogtak. A 32 éves férfi elszámoltatása még vasárnap este megkezdődött.  ​

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Megszúrtak egy férfit

Amint azt korábban megírtuk, a Budapesti Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2022. február 13-án 18 óra 23 perckor érkezett bejelentés arról, hogy egy zuglói lakásban megszúrtak egy férfit.

Családi dráma

A rendelkezésre álló adatok szerint egy házaspár veszekedett 14. kerületi lakásukban, s a vita során az 57 éves asszony egyszer egy késsel megszúrta férjét.

Életveszélyesen megsérült a férfi

A nőt a helyszínre kiérkező rendőrök elfogták, míg az életveszélyesen megsérült 62 éves férfit a mentők kórházba vitték. A BRFK Életvédelmi Osztály életveszélyt okozó testi sértés miatt indított eljárást.

Családi dráma Zuglóban

Tavaly áprilisban, szintén családi dráma történt Zuglóban. A Füredi parkban a támadó egy késsel esett neki a nőnek, akit többször is megszúrt az egyik panelház előtt.

Már nem lehetett megmenteni

A hatóságok ezt követően nagy erőkkel, azonnal kivonultak a helyszínre, és próbáltak segíteni a nőnek, de az áldozat olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy nem lehetett rajta segíteni. A nő belehalt a sérüléseibe.

Bilincsben vitték el

A kegyetlenség után egy elegáns, ingbe és szövetnadrágba öltözött férfit vezettek el a rendőrök bilincsbe verve, nem sokkal később pedig kiderült, hogy a támadó a feleségét gyilkolta meg.

A gyerek is végignézte a szörnyűséget

A tragédia után kiderült, hogy a férfi az autójukban támadt a nőre, ott szurkálta halálra. Az autóban ott ült a 2 éves közös gyermekük is.

Féltékenység miatt ölt

A gyilkosság után a férfi a késtől megszabadult, egy kukába dobta, véresen. A 37 éves férfi azért támadt rá a nőre, mert el akarta hagyni, válni akart, ugyanis úgy tudni már egy ideje új kapcsolata volt.

Hangosan kiabált

A környék lakói az egészből annyit vettek észre, hogy valaki hangosan kiabál. Többen kimentek az erkélyre és az egyik lakó az erkélyről azt látta, hogy a nő belülről üti az autó ajtaját. Mire a szemtanú leért az udvarra, a nő már halott volt. 

Kiemelt kép: illusztráció