A választások napján igen sok baleset történt az utakon, a fővárosban is, valószínűleg a szavazás miatt sokan elővették az autót a garázsból, akik egyébként ritkán vezetnek.

Túl gyorsan mentek

Információink szerint kora délután egy három fős vidéki család haladt a 2. kerületi Pasaréti úton, a Vasas pálya felől a Pasaréti tér felé. Vélhetően a helyismeret hiánya miatt túl nagy sebességgel érkeztek Ford Transit furgonjukkal a Radna utcai kanyarba, ezért kisodródtak az útról. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Összetört a Transit eleje

Gyerek az autóban

Felhajtottak a járdára, ahol szerencsére nem tartózkodott senki, kidöntöttek néhány zöld terelőkorlátot, nekiütköztek a Pasaréti út 17. számú ház kerítésének, majd telibe találtak egy fém villanyoszlopot, amely ettől kettétört és a járdára, illetve az úttestre zuhant. Szerencsére a furgont vezető apuka, felesége és gyerekük is használta a biztonsági övet, így nem sérültek meg olyan súlyosan, de mindhármójukat mentővel szállították kórházba.

Kicsavarodott a villanyoszlop

Járdára húzták

A fővárosi hivatásos tűzoltóknak sikerült áramtalanítani a Fordot, mivel az akkumulátor olyan helyen van a motortérben, hogy pont el tudták érni kívülről, majd a helyszínelés után a járdára húzták az eltört villanyoszlop két darabját.

Megcsúszott a BMW

Nem sokkal később két fiatalember csúszott meg egy BMW-vel Újpesten, a Szilágyi utca elején, miután vélhetően kissé nagyobb sebességgel vették be a kanyart az Árpád út felől, mint kellett volna.

Tetejére borult

Felhajtott egy rámpára

Autójuk hátulja kifarolt, a járdára sodródott, majd a jobb oldali két kerekével felhajtott egy bezárt festékraktár bejárata előtt elhagyott rámpára, végül innét lezuhanva a tetejére borult a járdán.

Sok tűzoltó próbált segíteni

Átpördült a BMW

A két fiatalembernek nagy mázilja volt, mert nem sérültek meg a kaszkadőr jellegű akcióban. A fővárosi tűzoltók darus autómentő segítségével állították kerekeire a BMW-t, majd autómentő szállította el. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Képek: Kékvillogó.hu/G.K.