A Pest Megyei Főügyészség életveszélyt okozó testi sértés miatt emelt vádat egy féltékeny férfi ellen, aki egy vita során lökte ki a párját a mozgó autóból. A nő az esés következtében olyan durva fejsérüléseket szenvedett, amelyek miatt közvetlen életveszélyes állapotba került.

Sokat veszekedtek

Nisóczi József Levente, a Pest Megyei Főügyészség szóvivője a 24.hu megkeresésére elmondta, hogy a férfi a nő munkahelyén ismerkedett meg az élettársával, amikor nála lakott. A férfi igencsak féltékeny típus volt, és emiatt sokat is veszekedett párjával, és még olyan is előfordult, hogy bántalmazta a nőt. Ugyanígy erőszakoskodott a nővel 2019 októberében is, amikor nagyon csúnyán elfajult a vitájuk. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva tudod elolvasni.

Olcsó szálláshely miatt vesztek össze

“Abból indult ki a vita közöttük, hogy a féltékeny férfi szerint a nő túl olcsón adta ki a szálláshelyet. Ez pedig biztosan azért van, mert van közöttük valami. A férfi ekkor megütötte az élettársát, aki ezek után megkérte, hogy költözzön el” – fogalmazott Nisóczi.

A teherautó felé ment

A férfi ezt követően magához vette az iratait és elhagyta az ingatlant. A nőnek azonban feltűnt, hogy a férfi olyan pénzt is magához vett, ami az övé. A férfi ugyanakkor már a teherautójában ült beindított motorral, de a párja beugrott mellé és visszavette tőle a pénzt.

Elindult a jármű

A mozgásba lendülő és egyre gyorsuló járműben tovább folytatták a veszekedésüket, majd a férfi a nő felé fordult és kilökte őt a mozgó teherautóból. A nő az esés következtében életveszélyes fejsérüléseket szenvedett. A férfi szerint szó sem volt bármiféle lökésről.

Ez is érdekelhet

Tagadja a bűncselekményt

“A terhelt elismerte a veszekedés tényét, és azt is, hogy beült a járműbe a nő. A bűncselekmény elkövetését azonban tagadta, és azt állította, hogy azért esett ki a nő, mert nem volt becsukva az ajtó” – fogalmazott a szóvivő.

Komoly vádakkal néz szembe a férfi

A Pest Megyei Főügyészség életveszélyt okozó testi sértés bűntette miatt emelt vádat a férfival szemben. Nisóczi hozzátette, hogy a főügyészség 3 év börtönt, és 3 év közügyektől való eltiltást kért a férfira arra az esetre, ha már az előkészületi ülésen beismeri a bűnösségét, és lemond a tárgyaláshoz való jogáról.

Nemrég történt

Nem érez felelősséget

A férfi ugyanakkor nem kötött alkut az ügyészséggel az előkészítő ülésen, hanem ragaszkodott a tárgyaláshoz. A férfi ugyanis továbbra sem érzi magát felelősnek az élettársa kilökéséért. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva tudod elolvasni.

Kiemelt kép: Rendőrautó – Forrás: BudaPestkörnyéke