Berki Mazsi május 18-án, szerdán közzétette, hogy mikor helyezik végső nyugalomra elhunyt férjét, Berki Krisztiánt. Most pedig további részleteket árult el a temetés kapcsán.

Berki Krisztián halála

Ahogyan arról portálunk is beszámolt a 41 éves médiaszemélyiséget május 6-án, pénteken reggel találták holtan a 9. kerületi lakásában. A rendőség később megerősítette, hogy a lakásban kokaint találtak, ám a toxikológiai vizsgálatnak még nincs meg az eredménye, így egyelőre nem lehet pontosan tudni, mi okozta Berki Krisztián halálát. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

A lánya találta meg

A család érthető módon a tragédia után teljesen összetört, a helyzetet pedig még szomorúbbá teszi, hogy a Life TV egykori műsorvezetőjének holttestét, a lánya, Natasa Zselyke találta meg. Berki Krisztián halála miatt ezt követően nyomozás indult, el is fogtak egy férfit, aki vélhetően drogot adott el neki, ám a feltételezett díler ezt tagadja. Elfogása után nem sokkal el is engedték, bár nyomkövetőt kell viselnie.

FIGYELEM! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Kapcsolódó:

A temetése

A temetés kapcsán Berki Mazsi május 18-án osztott meg részleteket: a közösségi oldalán megjelent posztban azt írta, május 26-án helyezik végső nyugalomra a férjét, a Farkasréti temetőben.

26-án temetik

“Nehéz szívvel tudatjuk, hogy Berki Krisztiántól, férjemtől 2022.05.26.-án 14:30-kor a Farkasréti temetőben veszünk végső búcsút. Kérjük mindazokat, akik kegyeletüket szeretnék leróni és utolsó útjára elkísérni, fehér ruhában érkezzenek. Nagyon nehéz napokat élünk meg. Szeretnénk békében és szeretetben örök nyugalomra helyezni Férjemet.” – olvasható a Mazsi által közzétett posztban, a gyászoló özvegy pedig most a Borsnak azt is elmondta: Krisztiánhoz méltó lesz a temetés.

Itt a teljes poszt:

Kedves Barátaink! Nehéz szívvel tudatjuk, hogy Berki Krisztiántól, férjemtől 2022.05.26.-án 14:30-kor a Farkasréti…

Posted by Berki Renáta on Wednesday, May 18, 2022

Mindenről gondoskodtak

“Gondoskodtunk arról is, hogy az érkező virágokat tudjuk fogadni. Akik szeretnének részt venni a temetésen, koszorúval vagy akár egy szál virággal is érkezhetnek. A férjemnek gyönyörű temetése lesz, olyan, amilyen ő volt, Berki Krisztiános, hozzá méltó helyen és módon helyezzük örök nyugalomra” – nyilatkozta a lapnak Mazsi, aki arról nem beszélt, hogy koporsós vagy urnás temetés lesz-e. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Berki Krisztián – Forrás: TV2