Éles lőfegyvereket is lefoglaltak az erzsébetvárosi rendőrök egy 7. kerületi lakásban. A TEK segítségével szerdán hajnalban ütöttek rajta az ott lakó fiatalemberen, aki a megalapozott gyanú szerint fenyegette és bántalmazta prostituáltként dolgozó volt barátnőjét, keresetét pedig az utolsó fillérig elvette.

Megismerkedett a prostituálttal

A Budapesti Rendőr-főkapitányság 7. Kerületi Rendőrkapitányság kitartottság bűntett megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást egy 17 éves fiatal ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint a fiú körülbelül másfél hónappal korábban ismerkedett össze egy prostituáltként dolgozó 24 éves nővel, akit rögtön arra kért, hogy költözzön hozzá, szülei erzsébetvárosi lakásába. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Elvette minden pénzét

Odaköltözése után a fiú minden keresetét elvette tőle, nem engedte, hogy barátaival beszéljen vagy találkozzon, többször megverte a nőt, telefonját összetörte, és azzal is fenyegetőzött, hogy megöli.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

FRISS!

Elfogták

A 7. kerületi rendőrök a Terrorelhárítási Központ műveleti egységének segítségével 2022. május 18-án hajnalban fogták el a feltételezett elkövetőt.

Pisztoly volt a lakásban

A lakásban pisztolyt, vadászpuskát és hozzájuk tartozó lőszereket találtak. Az éles lőfegyvereket lefoglalták – bár a fiú apjának volt rájuk engedélye, tárolásuk nem felelt meg a szabályoknak.

Ez volt a lakásban:

Videón az elfogás:

Kihallgatták

A 17 éves fiatalt a BRFK 7. Kerületi Rendőrkapitányságra állították elő, ahol kitartottság bűntett, súlyos testi sértés kísérlete és rongálás megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: police.hu videorészlet