Ahogyan azt a Kékvillogó is megírta május 6-án, pénteken holtan találták a 9. kerületi otthonában Berki Krisztiánt. A médiaszemélyiség 41 éves volt, a holttestét a kislánya találta meg, a rendőrség közlése szerint pedig kokaint találtak a lakásban.

A vecsési díler

Ezt követően elfogtak egy vecsési dílert, akit aztán bár elengedtek, de nyomkövetőt kapott. A hivatalos rendőrségi közlés szerint a férfi 2018 októbere és 2021 márciusa között adhatott el többször is kokaint Berki Krisztiánnak, számolt be róla a Blikk.

Nagy erőkkel nyomoz a rendőrség

A volt-Fradi vezér halála után a rendőrség nagy erőkkel kezdett nyomozni, annak érdekében, hogy felkutassák azokat a dílereket, akiktől Berki beszerezhette a drogot. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

FIGYELEM! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Berki Mazsi nehéz időszakon megy keresztül

A legnehezebb időszakon pedig most minden bizonnyal Berki Mazsi, Krisztián özvegye megy keresztül, hiszen amellett, hogy elvesztette a párját, a tragédia óta a rendőrök is többször kihallgatták már a drogokkal kapcsolatosan. A Blikk azt írja a fiatal anyukának aktákat kellett végignéznie, majd becenevek alapján különböző emberekre visszaemlékeznie.

Ez is érdekelhet:

Ezt mondja a díler ügyvédje

“Berki Krisztián özvegye a kihallgatásán emlékezett arra, hogy az ügyfelemmel valamilyen módon kapcsolatban állt a férje. Egy fényképtablót is mutattak neki a rendőrök, amiből egy becenév alapján választotta ki őt. A második meghallgatásán azt állította, 2020 decemberében találkozhattak utoljára, ami ellent mondd a rendőrség gyanúsításában megjelölt időszakkal, de a nyomozók pontos időpontokat és mennyiségeket sem tudtak megjelölni az állítólagos ügyletekről” – mondta el a portálnak dr. Parti Ágnes, a drogkereskedelemmel gyanúsított férfi ügyvédje.

Ismerték egymást

Berki Mazsi elmondása szerint a férje és a vecsési díler az edzőteremből ismerték egymást, még évekkel ezelőtt találkoztak ott. Az özvegy elmondása szerint a férfi Vecsés egyik gyönyörű lakóparkjában élt a feleségével és asztalosként dolgozott. A celebbel állítólag egy gardrób elkészítéséről beszéltek, ám az végül nem valósult meg.

Azt mondja nem kereskedett

A férfi ügyvédje egyébként elmondta, hogy ügyfele a nyomozási bírónak elismerte, fogyasztott kábítószert, ám állítása szerint sosem kereskedett azzal és eladni sem adott el belőle. Amit nála találtak, az is csak néhány gramm volt.

Korábban is elítélték

A férfit egyébként elfogása után nem sokkal el is engedték, de nyomkövetőt kell viselnie, továbbá az ügyészség is fellebbezett, így az erről szóló döntés még nem végleges. A férfit egyébként még 2011-ben kilenc év fegyházra ítélték, de már korábban is volt büntetve, kábítószerrel kapcsolatos bűncselekmények miatt. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Berki Mazsi és Berki Krisztián – Forrás: LifeTV