Meghökkentő felvételt osztott meg az oldalán a Budapesti Autósok közössége. A videón szereplő szabálytalan sofőr meg is kapta a büntetését.

Döbbenetes manőver

A zebrán szabályosan átkelő gyalogosokkal nem törődve, a szembejövő sávban balról kerülte ki a járdaszigetet egy furgon vezetője 2022. május 3-án délután Budapesten, a 11. kerületi Rétköz utcában. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Ez is érdekelhet:

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Fedélzeti kamera rögzítette

A szabálytalan és veszélyes menővert egy másik autó fedélzeti kamerája rögzítette. A Budapesti autósok közössége által közzétett felvétel alapján a BRFK 11. Kerületi Rendőrkapitányság szabálysértési eljárást indított, számolt be róla honlapján a rendőrség.

Megtalálták a sofőrt

Azonosították a járművezetőt, akire május 17-én az elsőbbség és az előzés szabályainak megsértése, valamint más szabálysértés miatt pénzbírságot, illetve 8 közlekedési előéleti pontot (közkeletű nevén büntetőpontot) szabtak ki.

Mutatjuk a videót:



Tegnap tömegbaleset történt az M1-esen

Amint azt a Kékvillogó is megírta négy jármű karambolozott kedd délután az M1-es autópályán Bicske térségében az Ausztria felé vezető oldalon. Információink szerint már 17 km-es a torlódás. Egy másik baleset is történt ma az M1-es autópályán. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kapcsolódó:

Fotó a helyszínről:

A képhez tartozó alt jellemző üres; b499.jpg a fájlnév
Forrás: baleset.info

Kiemelt kép: Helyszíni felvétel – Forrás: Budaesti Autósok Közösség, YouTube