A 32-es számú főút 5-ös kilométerénél, Hatvan közelében történt árokba hajtott egy nő. A becsapódást nem éte túl, az eset szombaton este fél 7-kor történt. A tegnapi nem több halálos baleset történt.

Halálos szombat este

Csak este 10 óra után fejezték be a rendőrök annak a halálos balaesetnek a helyszínelését, amely Hatvan közelében történt szombaton fél 7-kor. Egy nő vesztette életét miután árokba hajtott.  A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Itt történt a baleset

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Áttért a szembe sávba

A police.hu tájékoztatása szerint 2022. május 14-én, 14 óra körüli időben Csepregen, a Kossuth Lajos utca 74. szám előtti útszakaszon, egy személygépkocsival közlekedő férfi áttért a szemközti forgalmi sávba, majd a vízelvezető árokba hajtott. A balesetben a gépkocsi vezetője a helyszínen életét vesztette.

FRISS!

Itt történt a baleset:

Még egy halálos baleset

Reggel 8 óra körül a 72106-os számú út közelében, Ősi külterületén egy mezőgazdasági területen eddig ismeretlen okból egy személyautó behajtott a fás-bokros területre, és a sofőr a helyszínen életét vesztette.  

Baranyában is baleset történt

Eddig tisztázatlan okból és körülmények között 2022. május 14-én 16 óra 50 perckor Újpetrén, a Kossuth utcában egy személygépkocsi elütött egy kerékpárral közlekedő nőt és gyermekét.

A nő a helyszínen meghalt

A baleset során a 37 éves nő olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

Ez is érdekelhet:

A gyermek is súlyosan megsérült

A mentők a 12 éves gyermeket súlyos, életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba – írja közleményében a rendőrség. A helyszínelés idejére teljes útlezárás volt érvényben a balesettel érintett útszakaszon. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Címlapfotó a rendőrség felvétele.