Illegális migránsokat szállító autó ütközött a 9. kerületben, a balesetben négyen megsérültek – közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) szerdán a police.hu oldalon.

Rendőrök akarták megállítani

Azt írták, a rendőrök szerda hajnalban meg akartak állítani egy lengyel rendszámú autót az M5-ös autópálya főváros felé vezető oldalán, de a kocsi vezetője továbbhajtott, végül pedig a Gyáli út és az Ecseri út kereszteződésében összeütközött egy szabályosan közlekedő másik autóval.  A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el! 

Fotó a helyszínről:

A Kékvillogó.hu Magyarország 11. legolvasottabb hírportálja volt a hivatalos mérések szerint. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Ketten elfutottak

Az illegális migránsokat szállító lengyel rendszámú járműből ketten kiugrottak és elfutottak. Egyiküket a rendőrök elfogták, másikukat még keresik – jelezték.

Helyszíni felvétel:

Többen megsérültek

A balesetben megsérült két magyar állampolgárt és a magukat török állampolgárnak valló két sérültet a mentők kórházba vitték.

Fotó a helyszínről:

Volt, akit előtállítottak

A rendőrök elől menekülő autó további két utasa szintén török állampolgárnak vallotta magát, előállításuk és elszámoltatásuk folyamatban van – áll a közleményben. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el! 

Ez is érdekelhet:

Kiemelt kép és belső képek: Helyszíni fotók – Forrás: MTI/Mihádák Zoltán