A gyanúsított egy veszekedés lezárásaképp, késsel okozott életveszélyes sérülést élettársának.

Vita

Mentők és rendőrök érkeztek 2022. május 1-én délután a zsámboki házhoz, ahonnan egy 57 éves férfit vittek kórházba, miután élettársa vitájuk közben egy körülbelül 15 centiméteres pengehosszúságú késsel megszúrta. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

FRISS!

A Kékvillogó.hu Magyarország 11. legolvasottabb hírportálja volt a hivatalos mérések szerint. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Életveszélyes sérülés

A férfi a vállán és bal oldalán szerzett sérülést, a kórházban kiderült, állapota életveszélyes, derült ki a rendőrség közleményéből.

Előállították a nőt

A nyomozók a helyszínről a férfivel együtt élő 54 éves nőt előállították és kihallgatták, aki vallomásában részletesen taglalta az aznapi eseményeket.

Fotó a helyszínről:

Ittak

Állítása szerint több deci pálinkát és sört engedtek le a torkukon a nap folyamán, amikor a férfi egyszer csak fenyegetni kezdte, ettől pedig annyira megijedt, hogy kést ragadott. Az asszony szúrt, a férfi pedig vérezni kezdett, így mentőt hívtak.

Helyszíni felvétel:

Eljárás indult

S. Istvánnéval szemben a további eljárást életveszélyt okozó testi sértés bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatja le a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Életvédelmi Alosztálya. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Illusztráció