Rendőrautók zajára lettek figyelmesek a csendes gödöllői utca lakói, Molnár Gusztáv és Molnár-Fazekas Vivien háza előtt jelentek meg az egyenruhások, azt követően, hogy állítólag a színész azzal fenyegetőzött: eldobja magától az életét.

Öngyilkossággal fenyegetőzött

Az esetről a Blikk számolt, mint írják úgy tudni a színész öngyilkossággal fenyegetőzött, a rendőröket pedig azért hívták ki, mert a párja attól félt, valóban tragédia történik. A portál úgy tudja a pár veszekedett egymással, ezt követően Vivien közölte, hogy máshol alszik, erre reagálhatott Gusztáv drasztikusan. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Ezt mondta az egyik közelben lakó

A lapnak az egyik közelben lakó is megszólalt, ő elmondta, először csak egy rendőrautót láttak, az egyenruhások bementek a házba, nem sokkal később azonban egy mentő is feltűnt, ami aztán el is szállította Gusztit. „Guszti nem volt túl jó állapotban, de Vivien is megviseltnek tűnt, szerintem sírhatott is.”

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Gyerekbántalmazási ügy

A színész fejében nem először fordulhatott meg hasonló gondolat, ugyanis korábban a portálnak is beszélt már hasonlóról a volt párja, Ildikó, aki azzal vádolta meg Gusztávot, hogy ittas állapotban bántalmazta a közös gyermeküket, erről itt a Kékillogó oldalán is beszámoltunk korábban.

Ebben a cikkünkben:

Gyámhivatali eljárás

Ezt követően Guszti többször is nyilatkozott, elmondta a saját álláspontját, valamint, hogy hónapok óta nem látta a gyermekét. A Blikk úgy tudja, hogy a gyámhivatali eljárás még nem zárult le, Gusztáv egyébként az esetet követően több munkáját is elvesztette, ám az utóbbi időben úgy tűnt, rendeződnek körülötte a dolgok.

Rendeződni látszott az élete

Feleségül vette a kedvesét, Vivient, továbbá hosszú kihagyást követően dolgozni kezdett egy színdarabban, sőt filmszerepet is kapott. A mostani vitáról nem tudni sokat, nem tudja senki, mi vezetett odáig, hogy Gusztinál ismét elszakadjon a cérna, ám annyi biztos, hogy a színész éveken át küzdött a saját démonjaival, erről ő maga is vallott korábban.

Alkoholproblémák

„Ha valakinek, akkor nekem erről van mondanivalóm, mert alkoholista voltam, 2017. június 8-án ittam utoljára. Elmentek mellettem az évek, a többiek már öltönyben jártak, volt kocsijuk, én meg, közel a harminchoz még mindig részegen mentem haza hajnalban. Ha társaságban voltam, idegesített, hogy a többiek milyen lassan isznak, nem egyszer otthagytam őket, elmentem a kocsmába, és inkább egyedül, de gyorsabban ittam. Másodszor is nekifutottam, mert sikerült belátnom, túl gyenge vagyok és elvesztettem az irányítást. (…) Rájöttem, nem vagyok rossz ember, hanem beteg, hogy nem vagyok egyedül a problémámmal, és hogy nem szégyen segítséget kérnem. Minden alkoholistának azt javaslom, lássa be, gond van, a tagadás ugyanis a legnagyobb ellenség. Aztán azt, hogy beteg, és merjen segítséget kérni, ne szégyellje magát. Azt is el kell fogadni, hogy az nem működik, hogy fokozatosan kevesebbet iszom, vagy csak ritkán, egyszerűen le kell tenni a poharat” – mondta a színész három évvel ezelőtt a Bestnek.

Megszólalt a rendőrség

A Blikk a mostani eset kapcsán kereste a Pest Megyei Rendőr-főkapitányságot, akik megerősítették, hogy volt intézkedés a színész és kedvese gödöllői otthonánál. „A járőrök 2022. május 2-án 21 óra 50 perckor jelentek meg egy gödöllői háznál, ahonnan egy öngyilkossággal fenyegetődző férfiről kaptak bejelentést. Bántalmazásról szóló jelzés, feljelentés nem érkezett, bűncselekmény gyanúja nem merült fel” – közölték, továbbá hozzátetették: „A rendőrök biztonsági intézkedés keretében mentőt hívtak hozzá, akik megfigyelésre kórházba vitték.”

Megszólalt a színész is

Úgy tudni a színész a kistarcsai Flór Ferenc kórházba került, ahonnan tegnap távozott, a lapnak szűkszavúan csak annyit mondott: „Mostanában sokszor vagyok magam alatt, bipoláris depresszióval diagnosztizáltak, ennek az az oka, hogy nyolc hónapja elvették tőlem a kisfiam, csak felügyelt kapcsolattartás lehetséges”

Küzdelmes időszak

 „Említettem itthon, hogy ennek nincs értelme, el kell dobnom az életemet. A feleségem, Vivi egy ismerősünknek mesélte ezt, ő hívta az illetékes szervet. Az egésznek az az oka, hogy rettenetesen hiányzik a gyermekem. Alapvetően szeretem az életemet, nem akarom eldobni magamtól, de nyolc hónap küzdelem az sok, az ember néha belefárad.”

Ha segítség kell!

Ha Ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 telefonszámot, akár mobiltelefonról is! A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Molnár Gusztáv