Rendőrséghez fordult Molnár Gusztáv volt párja, Dancsecs Ildikó, mivel elmondása szerint a színész bántalmazta nyolcéves gyermeküket, Benedeket. A Drága örökösök sztárja az ügy miatt minden munkáját elveszítette és az RTL Klub is minden együttműködést megszakított vele.

Súlyos vádak

Az íróként dolgozó Ildikó először a közösségi oldalán osztotta meg ismerősei­vel, hogy mit tett volt párja, a Drága örökösök sztárja. Ildikó és Guszti 2020 januárjában vált külön, nem sokkal később pedig elkezdődött az igazi pokoljárás. Noha Benedek felügyeleti jogait az édesanya kapta, és vele is él, a színész kéthetente minden hétvégét a fiával tölthet. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Sírva hívta édesanyját

„Guszti és az új párja vidékre ment szombaton, a közös gyermekünk, Benedek is velük tartott. Éjjel fél tizenkettő körül a gyerek sírva hívott, és azt mondta, hogy az apja megütötte. Zokogva kért, könyörgött, hogy hadd jöhessen haza, mert halálosan fél az apjától” – mondta a napokban a Blikknek Dancsecs Ildikó.  

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Állítólag a kocsiban aludt

Az asszony azt állítja, hogy fia elmesélte, hogy az apja ittas volt, és a kocsiban elaludt, de mivel nem volt bekötve, ezért többször rádőlt. „Amikor a fiam megpróbálta lelökni magáról, Guszti először felpofozta, majd ököllel ütötte a lábát és kiabált vele. Benedek ekkor hívott fel, közben hallottam, hogy valaki üvöltözik a háttérben” – mondta a nő.

Nekiment a párjának

Ildikó elmondása alapján ekkor a színész és új kedvese hazavitte a kisfiút, ám továbbra sem alakult minden zökkenőmentesen. „Guszti erősen ittas volt, alig állt a lábán, és még a páromnak is nekiment. Benedek keservesen sírt, annyira felzaklatták a történtek, hogy amikor beért a lakásba, elájult. Azonnal hívtam a rendőrséget, hogy elmondjam, mi történt, vasárnap pedig bementem feljelentést tenni”.

Minden munkája megszűnt

A színészre nézve végzetes következményei lettek Ildikó kijelentésének.  „A mai nappal az összes munkámat elvesztettem. Egy sorozatban forgattam közel egy hónapot, onnan azonnali hatállyal kirúgtak, mással forgatják újra a jeleneteimet és a szeptemberi előadásaim 99 százalékát is lemondták – ahogy a színházak fogalmaztak, kivárnak, mi lesz ebből az egészből” – reagált volt párja vádjaira Molnár Gusztáv.

Csalódott a színész

A színész azt mondja, nagyon csalódott, mert ebből az egész ügyből a fia jön ki a legrosszabbul. Molnár Gusztáv szerint „ha valóban bántalmazó lennék, akkor eddig miért nem kért távolságtartási végzést, miért nem kért látleletet? Furcsának találom, hogy Ildikó korábban kért már gyámügyi vizsgálatot, amit aztán pár nap után visszavonatott”.

Hónapok óta nem beszéltek

A Drága örökösök sztárja azt mondja, hogy Ildikó korábban azzal fenyegette őt, hogy tönkreteszi. Állítása szerint hónapok óta nem is beszélt gyermeke anyjával. A színész azt is megalázónak tartja, hogy a nő jelenlegi férjével kell egyeztetnie a gyerekkel kapcsolatos ügyekben.

Egymást jelentették fel

Azt Molnár Gusztáv sem tagadja, hogy valóban összeverekedett a férfival, de ő úgy tudja, Ildikó és férje nem gyermekbántalmazásért, hanem garázdaságért jelentette fel. Egyébként a színész is fel feljelentette a férfit könnyű testi sértés miatt.

Kirúgta az RTl Klub

A súlyos vádakkal illetett Molnár Gusztávval az RTL Klub szintén felfüggesztette együttműködését. Korábban a Nyerő Páros című valóságshowt is leforgatták vele, onnan viszont már nem fogják tudni utólag kitenni.

Ezt mondta az RTL Klub

„Az RTL Klub számára kiemelten fontos a gyermekek védelme, ezt az alapelvet nem csak a képernyőre kerülő műsorokban, de a műsorgyártás teljes folyamatában szem előtt tartjuk, ahogy a velünk együtt dolgozó produkciós cégek is. Nem elfogadható számunkra, ha a velünk dolgozó színészek neve gyermekbántalmazással kerül összefüggésbe. Ezért az RTL Magyarország az ügy részleteinek végleges tisztázásáig felfüggeszti az együttműködést Molnár Gusztávval”. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Molnár Gusztáv – Forrás: RTl Klub