A 71 éves férfi egy levél kézbesítése miatt megtépte a postásnő haját. A hajdúszoboszlói rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát.

Meggyanúsította

Bántalmazásról tett bejelentést egy postásnő 2022. március 26-án délelőtt. Egy férfi lépett oda hozzá egy hajdúszoboszlói utcában, majd azzal gyanúsította meg, hogy meg se próbálta kézbesíteni a levelét, csak az értesítőt dobta be a postaládájába. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el! 

Hajánál fogva rángatta meg

A nő hiába mondta, hogy ő csengetett, a férfi dühe nem csillapodott és a hajánál fogva megrángatta, számolt be róla a rendőrség.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

FRISS!

Nem tagadta

A rendőrök előállították a helyi lakost a kapitányságra, ahol elszámoltatták a történtekkel kapcsolatban. Nem tagadta tettét és azt is elismerte, hogy elhamarkodottan cselekedett.

Csengetett

A nyomozás során egy szemtanú is megerősítette a postás által elmondottakat. A nő előbb csengetett és csak utána töltötte ki, majd dobta be az értesítőt.

Ez is érdekelhet:

Erőszak bűntette

A Hajdúszoboszlói Rendőrkapitányság közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást a férfival szemben. A szükséges eljárási cselekményeket elvégezték a rendőrök és a keletkezett iratokat megküldték az illetékes ügyészségnek. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el! 

Ez is érdekelhet:

Kiemelt kép: Illusztráció – Forrás: Pixabay