Vádat emeltek egy férfi ellen, aki ismeretlen összetételű, kábító hatású anyagot árult Jánoshalmán, majd a vételár-hátralékot sokkolóval és bicskával kényszerítette ki kiskorú adósaitól – adta hírül a Bács-Kiskun Megyei Főügyészség kedden.

Visszaeső

Négyessyné Bodó Marianna helyettes szóvivő közölte: a különös visszaesőnek számító férfit minősített zsarolással, aljas indokból elkövetett könnyű testi sértéssel és kábítószer-birtoklással vádolja a Kiskunhalasi Járási Ügyészség. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el! 

FRISS!

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Kábítószert árult

A vádirat szerint a jánoshalmai férfi 2021-ben „kristály” néven a lakásán, valamint a város parkjaiban és buszmegállókban árulta kiskorú ismerőseinek a kábító hatású anyagot.

Fenyegette a gyerekeket

Gyakran előfordult azonban, hogy vevői adósok maradtak a vételárral. Ilyenkor a férfi erőszakkal és fenyegetéssel kényszerítette ki a mielőbbi fizetést a gyermekkorú sértettektől, akiket folyamatosan félelemben tartott.

Ököllel ütött

Egyik vevőjétől pénzt vagy műszaki cikket követelt, miközben a nyakához sokkolót szegezett, egy másiktól bicskával fenyegetve akarta behajtani a tartozását, majd ököllel arcon is ütötte.

Ez is érdekelhet:

Volt, akit sokkolóval bántalmazott

Egy harmadikat pedig dühében testének több pontján is bántalmazott sokkolóval, derül ki az ügyészség közléséből.

Letartóztatták

Az elfogása óta letartóztatásban lévő férfi ügyében a Kiskunhalasi Járásbíróság dönt majd. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el! 

Kiemelt kép: Illusztráció – Forrás: Freepik