A mosonmagyaróvári rendőröket egy személyi sérüléssel járó közlekedési balesethez riasztották.

Az 1-es számú főúton történt

Az 1-es számú főúton, Levél felől Mosonmagyaróvár irányába közlekedett személygépkocsijával egy 39 éves győri férfi 2022. május 2-án 19 óra 15 perckor. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el! 

Fotó a helyszínről:

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Csúnyán összetört

Bal kanyar

A 166-os kilométerszelvényhez érve, egy balra ívelő kanyarban – mivel a jármű sebességét nem az út vonalvezetésének megfelelően választotta meg – a füves útpadkára sodródott, ahol egy jelzőtáblának, majd egy fának ütközött, amelyről levágódva az autó a tengelye körül többször megpördülve állt meg, számolt be róla honlapján a rendőrség.

Helyszíni felvétel:

Fotó a helyszínről:

Megsérült a sofőr

A balesetben a sofőr megsérült, őt a mentőszolgálat munkatársai kórházba vitték. Az eset körülményeit a Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság vizsgálja. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el! 

Ez is érdekelhet:

Kiemelt kép és belső fotók: police.hu