Balesettel indult a hétfő reggel, ezúttal ismét Csepelen, ahol az elmúlt néhány hétben több karambol is történt.

Áttért a szembe sávba

Hétfő reggel a lenti képen látható Audi a csepeli Weiss Manfréd út városközpont felé tartó oldalán haladt a belső sávban. A Kisduna sor utáni egyenes szakaszon a gépkocsi férfi sofőrje egyelőre ismeretlen okból áttért a menetirány szerint bal oldalra, a belső sávba, majd amikor észlelte, hogy rossz sávban halad, jobbra visszarántotta a kormányt a megfelelő belső sáv irányába, ekkor viszont elvesztette uralmát a járműve felett. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el! 

Helyszíni felvétel:

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Kisodródott

A hirtelen kormánymozdulat miatt a gépkocsi kisodródott, a külső sáv melletti járdaszegélynek ütközött, majd megpördült, az út menti beton villanyoszlopnak csapódott, amelyet kitört. Ezt követően az Audi tovább sodródott, áttörte az út menti korlátot, és a mélybe zuhant, ahol több fának nekiütközött, majd végül a jobb oldalára borult.

Ez is érdekelhet:

Fotó a helyszínről:

Saját lábán szállt ki a sofőr

A gépkocsiban szerencsére csak a sofőr utazott, aki saját lábán ki tudott mászni ugyan a roncsból, de az erdős területről felmászni már nem volt ereje, így az autó mellett lefeküdt, úgy várta a segítséget. Őt a kiérkező mentőszolgálat munkatársai hordágyon hozták fel a mentőautóhoz.

Helyszíni felvétel:

Súlyosan megsérült

Elsődleges információk szerint a sofőr súlyos sérülés(eke)t szenvedhetett, a bal karját és a bal vállát fájlalta. A Weiss Manfréd úton a külső sávot hosszú ideig zárva tartotta rendőrség, ebből adódóan hatalmas torlódás alakult ki a városközpont felé, valamint Csepel főbb útjain. Az erdős területről az összetört járművet végül darus autómentővel emelték ki. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el! 

Kiemelt kép és belső fotók: Helyszíni fotók – Forrás: G.K.