Meghalt annak az autónak az utasa, amely csütörtök este a 179-es busszal ütközött a 21. kerületben. A gépjármű sofőrje a megengedettnél gyorsabban ment, ekkor csapódott a kanyarodó buszba. Sem a sofőr, sem a mellette ülő 19 éves utas nem volt bekötve. A lány súlyos agysérülést szenvedett, a kórházban halt meg.

Baleset Csepelen

Amint arról a BudaPestkörnyeke.hu is beszámolt, csütörtök este a csepeli Weiss Manfréd útról a Szállítók útjára kanyarodott egy menetrend szerint közlekedő 179-es busz, két utassal a fedélzetén. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kanyarodni akart

A buszvezető a távolban, a Corvin úti csomópont magasságában látott ugyan egy közeledő autót, de úgy gondolta, előtte még biztonságosan be fog tudni kanyarodni. 

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Helyszíni felvétel a baleset után

Fotó: BudaPestkörnyeke.hu/G.K.

Nem tudott megállni az Opel

A Csepel felől érkező Opel Vectra a megengedett sebességnél jóval gyorsabban ment. Az autó mintegy 30 méteres féknyomot húzott, de nem tudott időben megállni, nagy sebességgel a busz jobb hátsó kerekének vágódott és brutálisan összetört.

Nem voltak bekötve

A járműben a sofőr mellett egy fiatal nő is utazott. A fiatalok nem voltak bekötve, mindketten megsérültek, úgy kellett őket kiszabadítani a kocsiból, a lány a műszerfalnak préselődött.

Súlyosan megsérült a lány

A lányt a tűzoltók szabadították ki a roncsok közül, majd átadták a mentőknek. A mentők a helyszínen sokáig stabilizálták az állapotát, majd a sofőrrel együtt a Merényi Gusztáv Kórházba szállították.

Ebből a roncsból szedték ki a sérülteket a tűzoltók

Fotó: BudaPestkörnyeke.hu/G.K.

Meghalt a 19 éves lány

A 19 éves lány súlyos súlyos fejsérülést szenvedett, a baleset óta kómában volt. Gépek tartották életben, de szervezete feladta a küzdelmet.

Érettségire készült

Csepel egyik lakossági csoportjában azt írják, a fiatal lány ballagásra és érettségire készült. A baleset helyszínén már néhány mécses is megjelent, a tragédiára emlékezők helyezték ki.

Februárban száguldozott Csepelen

Az Opel sofőrje jogosítvány nélkül vezetett. Úgy tudjuk, ő az a férfi, aki még februárban őrült módjára száguldozott Csepelen. A rendőrök szirénázva üldözték, majd hangosbemondón keresztül próbálták megállítani.

Rendőrök próbálták megállítani

A sofőr nem engedelmeskedett. Az üldözés közben a rendőrök azzal is próbálták győzködni az autóst, hogy „semmi értelme a menekülésnek, a kamera úgyis mindent rögzít”.

Kábítószergyanús anyagot találtak nála

Végül az egyik utcában sikerült megállítani az autóst, a járműben pedig kábítószergyanús anyagot találtak. A férfi akkor is jogosítvány nélkül vezetett, az eset után őrizetbe vették.

Újra autóba ült

Csütörtökön viszont megint autóba ült, újra gyorsan vezetett és egy 19 éves lány halálát okozta. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Mécsesek a baleset helyszínén – Fotó: Kékvillogó.hu/G.K