Az újbudai rendőrök befejezték a nyomozást annak a nőnek az ügyében, aki a gyanú szerint hetvenezer forintot csalt ki kuncsaftjától.

70 ezret csalt ki

Egy férfit tett bejelentést a 11. Kerületi Rendőrkapitányságon 2021 márciusában arról, hogy egy nő hetvenezer forintot csalt ki tőle. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el! 

FRISS!

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

A neten ismerkedtek meg

A bejelentő elmondta, hogy egy szexuális szolgáltatásokat hirdető internetes oldalon ismerkedtek meg, és megállapodtak abban, hogy együtt töltik az éjszakát.

Elkérte a pénzt

A nő érkezésekor előre elkérte a pénzt, majd arra hivatkozva, hogy a taxiban hagyta a tárcáját, elment, és  vissza se tért, számolt be róla a honlapján a rendőrség.

Ez is érdekelhet:

Elfogták a nőt

Az eljárás során a rendőrök azonosították a feltételezett elkövetőt. A 24 éves M. Rékát csalás vétség megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki.

Ez következik most

Az újbudai nyomozók a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, az ügy iratait a napokban átadták az ügyészség részére. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el! 

Ne hagyd ki!

Kiemelt kép: Illusztráció