Nem jutott messzire a 16. kerületi rabló, aki egy csemegüzletet rabolt ki késsel. A zsaruk már a kijáratnál lekapcsolták.

Késsel fenyegetőzve

Egy 16. kerületi csemegeüzlet eladójától késsel fenyegetve vitte el a bevételt és egy mobiltelefont egy fiatal 2021. június 30-án 18 óra körül. Az eladó nem sérült meg. A Kekvillogo.hu legfrissebb cikkeit ide kattintva éred el.

Videó az elfogásról:

El akart futni

A férfi az üzletből kilépve el akart futni, de elesett, a járókelők pedig visszatartották, és átadták őt a perceken belül kiérkező járőröknek.

Ez is érdekelhet:

Kattant a bilincs

A rendőrök megbilincselték, és a Budapesti Rendőr-főkapitányság 16. Kerületi Rendőrkapitányágra állították elő J. Martint. A rabláshoz használt kést megtalálták és lefoglalták. Az ellopott pénzt és mobiltelefont a sértett visszakapta.

Ez is érdekelhet:

Fél évvel korábban is kirabolta

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a fiatal napra pontosan fél évvel korábban is kirabolta ugyanezt a boltot; akkor is kés volt nála.

Őrizetbe vették

A nyomozók a 21 éves férfit 2 rendbeli rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt kihallgatták, őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.​ A Kekvillogo.hu legfrissebb cikkeit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: A bolt, amit a férfi kirabolt – Forrás: police.hu videorészlet