Még most is várja, hogy meghallja a hazatérő férje motorját az a nő, akinek a párja Egerbakta közelében halt meg egy tragikus balesetben. A 38 éves háromgyerekes apa valószínűleg az útra felhordott kavicsokon csúszott meg és szalagkorlátnak csapódott.

Sokáig küzdöttek az életéért

A mentők sokáig küzdöttek az életéért, de nem tudták megmenteni. A férfi egy barátjával motorozott, aki csak azt vette észre, hogy eltűnt mögüle a társa. Amikor visszafordult, azt látta, hogy már haldoklik. A Kekvillogo.hu legfrissebb cikkeit ide kattintva éred el.

Barátjával motorozott

A két férfi együtt motorozott, ám az egyikük nem élte túl az utat. Most, az elhunyt családapa barátja megtörte a csendet, és elárulta, mi történt a végzetes napon.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

A helyszínen halt meg

A rendőrség pár nappal ezelőtt adott hírt arról, hogy, hogy június 25-én délután fél 5 körül a 24-es számú főúton Egerbakta és Sirok között szalagkorlátnak ütközött egy motoros férfi. Információik szerint a sebesült még a helyszínen meghalt, a rendőrök pedig teljes útzár mellett helyszíneltek.

38 éves családapa az áldozat

Azóta kiderült, hogy az áldozat egy 38 éves családapa, aki három gyermeket hagyott hátra, s akinek a hiányát a felesége egyszerűen nem tudta feldolgozni.

A kavicson csúszott meg

 A TV2 Tények az eset kapcsán azt mondja, hogy a férfi nagy eséllyel a felhordott kavicson csúszhatott meg, ezt követően csapódott a szalagkorlátnak. A férfi a tragédia idején egy barátjával motorozott, aki a csak arra lett figyelmes, hogy a társa eltűnt mögüle.

Nem lehetett rajta segíteni

Visszafordulva vette észre, hogy haldoklik, végül pedig sajnos nem élte túl a balesetet. A barát motoros társait, ismerőseit kérte arra, hogy segítsenek a gyászoló családnak.

A TV2 riportja itt nézhető vissza:

Összefogás

„A segítségünkre és közös összefogásunkra lenne szükség egy motoros társunk családjának megsegítésére! Mint korábban értesülhettetek itt és több médiafelületen is, V. Gergő, 38 éves családapa, motoros túrázás közben egy szerencsétlenül végződő elcsúszást követően, a szalagkorlátnak csapódva életét vesztette. A tragikus eseményt súlyosbítja az a tény, hogy 3 kiskorú gyermek várta haza. Sajnos azóta is” – írta közösségi oldalán a családapa barátja, aki vele együtt motorozott, amikor a végzetes baleset történt. 

Biztonságosan közlekedett

„Gergő és én végig felelősségteljesen, a biztonságot szem előtt tartva motoroztunk. Ezért is érthetetlen számomra, ami történt, mert sajnos így is megtörtént a baj, egy apró figyelmetlenség, fizikai behatás és emberi tényezők szerencsétlen együttállása okán. Sajnos az időt visszapörgetni, és a tényeket megváltoztatni nem lehet, de a családja nehéz helyzetbe került, amire megoldást kell találni. Kérem, aki teheti, egy doboz cigaretta, egy ebéd árával, vagy amit a lehetőségei megengednek, gondoljon rájuk! 

Zárolt számlák

„A jelenlegi helyzetben Gergő számláit zárolták a hagyatéki eljárás befejezéséig, így a család nehéz helyzetbe került! Köszönöm mindenkinek, aki gondol rájuk! Gergő családja nagyon köszön minden adományt, annyit kérnek, hogy vigyázzunk egymásra, és mindenki adjon egy puszit, ölelést a szerettének!” – zárta sorait a férfi. A Kekvillogo.hu legfrissebb cikkeit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: TV2 Tények riport videorészlet