A 42 éves H. E. minden megkezdett három óráért 60 ezret fizetett volna, hogy egy 10 éves fiúval fajtalankodhasson, de az üzlet nyélbe ütésekor lecsaptak rá a rendőrők Győrben. Nem ez volt az első ilyen ügye, korábban felfüggesztettet kapott, de nem sokkal a próbaidő lejárta után jött az újabb hasonló cselekmény. Enyhítésért fellebbezett, de a Kékvillogó.hu hírportál információi szerint most szerdán a börtönben végzett magával.

A neten akart bérelni magának egy kisfiút

A Kékvillogó információi szerint öngyilkos lett zárkájában szerdán az a gyömörei férfi, akit július 22-én nem jogerősen 9 év börtönre ítélt a Győri Járásbíróság gyermekprostitúció kihasználásának bűntette és gyermekpornográfia miatt. A 42 éves H. E. a Snapchaten keresztül akart egy tízéves kisfiút bérelni magának, hogy fajtalankodhasson vele. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Már nem tudták megmenteni

A Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnoksága egy rövid közleményben számolt be arról, hogy egy fogvatartott férfi öngyilkosságot követett el az elhelyezésére szolgáló zárkában a Győr-Moson-Sopron Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetben aznap a hajnali órákban. Ezen kívül még annyit tettek hozzá, hogy a személyzet haladéktalanul megkezdte a segítségnyújtást, amit a kiérkező mentők munkatársai tovább folytattak, de a fogvatartott életét már nem tudták megmenteni.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

El sem hitték

A korábban családos, de már elvált férfit 2017-ben már elítélték ugyanilyen bűncselekményért. Akkor felfüggesztettet kapott, majd a próbaidő lejárta után nem sokkal jött az újabb ilyen cselekmény. A mostani ítéletben ez lényegesen súlyosító körülmény volt. Akkor pár hónapig fizetés nélküli szabadságra küldték a munkahelyén, „hivatalosan” azért, mert favágás közben megsérült az arca. Idén április elején „csak úgy eltűnt“, senki nem tudott róla semmit. Munkatársai csendes, halk embernek ismerték, műszakvezetőként is ez volt rá jellemző. Amikor a mostani ügy napvilágra került, sokan el sem hitték, hogy képes volt ilyesmire.

Soha többé gyerekek közelébe

A Győri Törvényszék július 22-i közleményében azt írta, hogy a bűnösségét beismerő H. E. a büntetés kétharmadának letöltése után bocsátható leghamarabb szabadságra feltételesen. A férfit végleg eltiltották minden olyan foglalkozástól és tevékenységtől, amely során 18 év alatti gyerek felügyeletével, illetve gondozásával foglalkozhatna.

Itt a rendőrség videója a letartóztatásról

Minden megkezdett három óráért 60 ezer

A férfi március 30-án a „Boylove Boylove” és a „bboylove8” felhasználó neveket használva vette fel a kapcsolatot egy számára ismeretlen személlyel, akiről korábban megtudta, hogy kiskorúakat közvetít erotikus cselekmények elvégzése céljából. A férfi az üzenetváltások során egy 10-11 éves fiút keresett orális aktus és közösülés érdekében. H. E. minden megkezdett három óráért 60 ezer forintot fizetett volna a kiskorú gyermek szolgáltatásaiért, amelynek helyszínét a győri ETO Park bevásárlóközpont parkolójában leállított lakókocsiban jelölték meg.

Lecsaptak rá

A férfi meg is jelent a helyszínen a megbeszélt időpontban, és a lakókocsihoz érve ki is fizette a szolgáltatási díj felét, azaz 30 ezer forintot a jármű mellett várakozó közvetítőnek, aki a pénz átvétele után átadta neki a lakókocsi kulcsát, amelyben a korábbi egyeztetések szerint egy tízéves kisfiúnak kellett lennie. Ez azonban csapda volt, mert a közvetítő valójában rendőr volt. A készpénz átadását követően csaptak le a rendőrök a férfire (ez látható a fenti rendőrségi felvételen), aki elmondta a hatóságoknak a történteket. A bíróság azonban csak csekély súllyal vette figyelembe a büntetés kiszabása során a férfi beismerő vallomását, mert a megbánás a részéről csupán csak a lebukástól való félelmet tükrözte.

Sajnálta, de soknak érezte a büntetést

„Maga. Felnőtt férfi, ül a lakókocsi sarkában, és remegve nézi az ajtót, hogy ki az a magánál kétszer-háromszor nagyobb… hát most az ember szót nem használnám…” – mondta a vádlottnak Takácsné Takács Dóra bírónő a tárgyalás során. Az ítélet egyébként azért nem emelkedett jogerőre, mert a férfi és a védője enyhítésért fellebbezett az ítélet után. H. E. a tárgyalóteremben azt mondta, nagyon sajnál mindent, de sokallta a rá első fokon kiszabott büntetést. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Itt a tárgyaláson készült videó

Ha segítség kell

Ha Ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123-as telefonszámot, akár mobiltelefonról is!

Kiemelt kép: Részlet az RTL KLUB fenti videójából