Fodrásznak készül az a 18 éves fiú, akit egy lány miatt késelt meg egy másik fiatal a múlt héten Budapesten, a Deák tér közelében. Martin napokig élet-halál közt lebegett, miután koponyáját is átszúrta K. Zsolt. 

Késelés a belvárosban

Amint arról korábban beszámoltunk, február 19-én, 2 óra 10 perc körül a Budapest 5. kerületi, Erzsébet téren két társaság szólalkozott össze, melynek következtében egy férfi megszúrt egy 18 éves fiatalembert. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Elfogták a tettest

A veszekedés közben egy fiatal kést ragadott és azzal halántékon szúrta a másik fiatalt. Az elkövető elmenekült a helyszínről, a megkéselt fiatalt a mentők életveszélyes sérüléssel vitték kórházba. A rendőrök hajtóvadászatot indítottak az elkövető ellen. A budapesti zsaruknak végül sikerült azonosítani a feltételezett támadót, egy 18 éves férfit elfogták.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Imádkoztak érte

Martin, a sérült fiú napokig válságos állapotban feküdt az intenzív osztályon. Kedden azonban már levették a lélegeztetőgépről, állapota javulásnak indult. A sérült édesanyja azt mondta, mindenki imádkozzon a fiáért.

Egy lány miatt kerültek konfliktusba

Azóta több részlet is kiderült a tragikus éjszakáról. Két, fiatalokból álló társaság találkozott éjszaka Budapest belvárosában, ahol a későbbi sértett és az elkövető egy lány miatt szólalkozott, majd verekedett össze. Eközben szúrt pillangókésével K. Zsolt, méghozzá halántékon. A kés áthatolt Martin koponyáján, emiatt került életveszélyes állapotba a 18 éves fiú. 

Csengerből költöztek Budapestre

Martin a családjával néhány éve, a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Csengerből költözött Budapestre.  „Ha itthon van, a fiú szinte mindenkit megnyír”- mondta a frissmedia.hu-nak egy nő, aki szinte testvéreként szereti Martint. 

Fodrász szeretne lenni

Az asszony azt mondta, a 18 éves fiú fodrász szeretne lenni. Budapesten jobb a fizetés és munka is volt, kell is a többlet, hiszen a családi fészket bővíteni, felújítani szeretnének, ezért is költöztek a fővárosba. 

Elfogták a tettest

A Budapesti Rendőr-főkapitányság életvédelmi osztálya emberölés bűntett kísérlete miatt ismeretlen elkövető ellen indított nyomozást. A tettes után hajtóvadászat indult, amelynek eredményeként még a bűncselekmény napján, 17 óra után a 10. kerületben fogták el a 18 éves K. Zsoltot. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Megtalálták nála a kést

Az elkövetés eszközét a nyomozók az eljárás során megtalálták és lefoglalták. A gyanúsítottat őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

K. Zsolt őrizetbevételéről ezt a videót tette közé a rendőrség

Kiemelt kép: illusztráció