Nem tett vallomást az emberölés kísérlet elkövetésével gyanúsított fiatal, a budapesti életvédelmi nyomozók őrizetbe vették.

Rejtélyes eset

A Kékvillogó.hu írt arról, hogy belekötöttek egy fiatalokból álló társaságba, és egy embert súlyosan megsebeztek a szombatról vasárnapra virradó éjjel a Deák téren. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Összeszólalkoztak

Az eddigi adatok szerint február 19-én, 2 óra 10 perc körül a Budapest 5. kerületi, Erzsébet téren két társaság szólalkozott össze, melynek következtében a még ismeretlen tettes egy hegyes eszközzel megszúrt egy férfit.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

A fejét szúrta meg

A veszekedés közben egy fiatal kést ragadott és azzal halántékon szúrta a másik fiatalt. Az elkövető elmenekült a helyszínről, a megkéselt fiatalt a mentők életveszélyes sérüléssel vitték kórházba.

Elfogató parancsot adtak ki

A rendőrök forró nyomon kezdték meg a munkát, és hajtóvadászatot indítottak az elkövető ellen. A budapesti zsaruknak végül sikerült azonosítani a feltételezett támadót, egy 18 éves férfit, aki ellen elfogató parancsot adtak ki.

Kőbányán fogták el

Röviddel 18 óra után jött is az újabb fejlemény, miszerint a budapesti rendőrök 15 órán belül elfogták kőbányai lakásán a támadót. A 18 éves K. Zsolt elszámoltatása folyamatban van – írja a police.hu.

Nyomozás indult ellene

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Életvédelmi Osztálya emberölés bűntett kísérlet miatt ismeretlen elkövető ellen indított nyomozást.

Nem tett vallomást

Kihallgatásán a gyanúsított megtagadta a vallomástételt. Az elkövetés eszközét a nyomozók az eljárás során megtalálták és lefoglalták. A gyanúsítottat őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására. 

A kettős gyilkosság emléke

Az ott élőknek a pár évvel ezelőtti kettős gyilkosság villant be a történtek kapcsán: a József Attila utca és a Hercegprímás utca kereszteződésében két embert gyilkoltak meg egy tömegverekedésben.

Elfogták a tettest

A véres tragédiát a gyanú szerint az akkor éppen 18 éves Cs. Krisztián követte el, aki kegyetlenül kioltotta a 21 éves K. Gergő és a 16 éves M. László életét. Ugyan a támadók elmenekültek a helyszínről, de 10 perccel később a Nyugati téren kattant rajtuk a bilincs.

Még nem ítélték el

A gyilkossággal vádolt Cs. Krisztián ügyét most tárgyalja a bíróság. Korábban az ügyész huszonhárom és fél évet kért rá, amennyiben beismeri bűnösségét és lemond a tárgyaláshoz való jogáról, ám ezt nem tette meg. Amennyiben bűnösnek találják, akkor akár 25 évet is kaphat. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Videó a férfiról:

Kiemelt kép: részlet a police.hu videójából