A budapesti rendőrök azonosították a feltételezett támadót, aki életveszélyesen sebesített meg egy férfit. A mindössze 18 éves elkövetőt otthonában fogták el.  

Rejtélyes eset

A Kékvillogó.hu írt arról, hogy belekötöttek egy fiatalokból álló társaságba, és egy embert súlyosan megsebeztek a szombatról vasárnapra virradó éjjel a Deák téren. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Összeszólalkoztak

Az eddigi adatok szerint február 19-én, 2 óra 10 perc körül a Budapest 5. kerületi, Erzsébet téren két társaság szólalkozott össze, melynek következtében a még ismeretlen tettes egy hegyes eszközzel megszúrt egy férfit. A sértettet életveszélyes sérüléssel kórházba szállították.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

„Nagy balhé lehetett”

 „Az éjszakás kollégák mesélték, hogy nagy balhé lehetett, mert sok rendőr volt itt az éjjel, de több részletet nem tudunk” – mondta el az egyik gyorsétterem alkalmazottja.

Elfogató parancsot adtak ki

A rendőrök forró nyomon kezdték meg a munkát, és hajtóvadászatot indítottak az elkövető ellen. A budapesti zsaruknak végül sikerült azonosítani a feltételezett támadót, egy 18 éves férfit, aki ellen elfogató parancsot adtak ki.

Kőbányán fogták el

Röviddel 18 óra után jött is az újabb fejlemény, miszerint a budapesti rendőrök 15 órán belül elfogták kőbányai lakásán a támadót. A 18 éves K. Zsolt elszámoltatása folyamatban van – írja a police.hu.

A kettős gyilkosság emléke

Az ott élőknek a pár évvel ezelőtti kettős gyilkosság villant be a történtek kapcsán: a József Attila utca és a Hercegprímás utca kereszteződésében két embert gyilkoltak meg egy tömegverekedésben.

Elfogták a tettest

A véres tragédiát a gyanú szerint az akkor éppen 18 éves Cs. Krisztián követte el, aki kegyetlenül kioltotta a 21 éves K. Gergő és a 16 éves M. László életét. Ugyan a támadók elmenekültek a helyszínről, de 10 perccel később a Nyugati téren kattant rajtuk a bilincs.

Előtte hangfalat rabolt

Pár órával korábban sem bírt magával a fiatal: társával együtt egy padon alvó férfitól erőszakkal vette el annak hangfalát. Követelései nyomatékosítására egy éles eszközt használt. A két ügynek összesen hat vádlottja van.

Ok nélkül ölt

A fiatal attól gőzölt be, hogy látott egy számára idegen társaságot vitatkozni. Ekkor berohant közéjük, majd két embert teljesen értelmetlenül, bestiális kegyetlenséggel a nyílt utcán kivégzett. Ezután, mint aki jól végezte dolgát, cimboráival együtt elhagyta a helyszínt.

Még nem ítélték el

A gyilkossággal vádolt Cs. Krisztián ügyét most tárgyalja a bíróság. Korábban az ügyész huszonhárom és fél évet kért rá, amennyiben beismeri bűnösségét és lemond a tárgyaláshoz való jogáról, ám ezt nem tette meg. Amennyiben bűnösnek találják, akkor akár 25 évet is kaphat. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: illusztráció