Valószínűleg megtaláltak annak az idős asszonynak a maradványait, aki tavaly szeptember 26-án dél körül hagyta el a Gősfa mellett található Csöngedben lévő otthonát.

A kutyáját akarta megtalálni

A 69 éves Bangó Istvánné kutyáját indult megkeresni, de nem tért vissza, és utána életjelet már nem adott magáról. A Kékvillogo.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Vadászok bukkantak rá

Úgy tudni, hogy a település külterületén vadászok bukkantak február 17-én, pénteken délután emberi maradványokra.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Sokáig tart az azonosítás  

Még csak feltételezés, hogy ezek az eltűnt hölgytől származnak, mert az azonosítás hosszabb időt vesz igénybe, de a helyszín alapján az idegenkezűséget kizárták.  

Mi lesz a nyomravezetői díj sorsa?

Az azonosítás megtörténtéig arra sincs válasz, hogy az ügyében kitűzött nettó 200.000 forint nyomravezetői díjat kifizetik-e valakinek – írta meg a Zaol.

Nem találják

A Kékvillogó.hu írt arról, hogy Mira édesanyja eltűnése óta keresi a válaszokat arra, mi történhetett, közben pedig egyre inkább kezdi elveszíteni a reményt. Már holttestkereső kutyákat is bevetett a rendőrség, de ők sem bukkantak az idős asszony nyomára. 

Nem tud megnyugodni

„Különböző rémképek jelentek meg a fejemben. Mi van, ha egy vadállat támadta meg? Viszont akkor miért nem találtunk ruhafoszlányokat? Az is lehet, hogy a földúton baleset érte, de akkor mért nem találjuk? Állandóan csak kattogok, és nem tudok választ találni a történtekre” – fejtette ki Mira a könnyeivel küszködve.

Próbált erős maradni

„Nagyon nehéz ez. Az egyetlen feladatom jelenleg megtalálni anyukámat. Nem engedhetem meg magamnak azt a luxust, hogy összeroppanok. Erősnek kell maradnom, anyukámért” – mondta kisírt szemekkel a megtört nő a Borsnak.

Karácsonykor értesítették

Máriát a rendőrség az eset óta eltűntté nyilvánították, amelyről a hivatalos levelet pont karácsonykor kapta meg a család. „Szörnyű volt. December 26-án jött a levél, hogy eltűntté nyilvánították. Ez azt jelenti, hogy 5 év múlva, ha nem kerül elő, halottá nyilvánítják” – mondta akkor kétségbeesetten Mira.

Többször előfordult már

Mária élettársával élt a kis zalai faluban. Többször is előfordult, hogy otthonról elszökött, elkóborolt a kutyája és mindig Mária indult hazaterelni a csavargó ebet. Azonban az ominózus napon pár óra elteltével a kutya hazatért, az asszony viszont nem.

Nincs nála irat

Egy falubeli elmondta, hogy fél 12-kor találkozott vele a földúton, az erdő mellett. Neki is elmondta, hogy csak a kutyát jött megkeresni és hazavinni. Piros nadrágot, szürke felsőt és fehér cipőt viselt, és kutya póráza is nála volt – osztotta meg a lánya, aki szerint anyja valóban csak a kutyát ment megkeresni, ezzel magyarázható az is, hogy nem vitt magával sem okmányokat, sem pénzt vagy bankkártyát.

Sok baja van

Anyukám nincs jó fizikai állapotban, nagyon fáj már mindene. A helyiek is tudták, hogy nem szokott sokat csavarogni. Pontosan ezért 2 óra magasságában már elkezdték keresni őt – árulta el az aggódó gyermek. A Kékvillogo.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: illusztráció